Da li vaš partner gura probleme pod tepih?

Kada ljudi sazrevaju i šta to uopšte znači? Postoje stvari koje emotivno zrele osobe ne rade. Mnogi odnosi se prekidaju zbog razlika u nivou zrelosti, a kada su muškarci u pitanju postoji nekoliko stvari koje ukazuju na to da su i dalje nezreli.

Zaljubljeni par, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
Zaljubljeni par, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
.

Bez obzira na to kakav dan imao, uvek će vas saslušati. Nakon lošeg dana na poslu, nije mu teško da sasluša zašto vas je kolegica povredila ili šef iznervirao. Štaviše, daje predloge kako da rešite problem. Kod njega ne postoje trenuci kada se "isključi" dok pričate.

Ne postoji problem koji će gurnuti pod tepih. Čak i ako postoji tema koja izaziva tenziju između vas, insistiraće na tome da je razrešite jer zna da je to ključno za srećnu i stabilnu vezu.

Ljubav, foto: Depositphotos/SashaKhalabuzar
Ljubav, foto: Depositphotos/SashaKhalabuzar
.

Ne reaguje impulsivno. Kada se posvađate, on je taj koji "spušta loptu". Nikad vam neće u afektu reći nešto što bi vas uvredilo ili povredilo, već sve raspravlja isključivo argumentovanjem svojih stavova.

Uvek je ljubazan prema vašim prijateljima i porodici. Čak i prema onima za koje je priznao da mu se ne dopadaju - ne praveći pitanje jesu li tu ljubaznost zaslužili ili ne. Svestan je da je vama to veoma važno.

Izvor: cosmopolitan.hr