Ako se ispostavi da je vaš dragi "Igrač", evo kako da ga pobedite u njegovoj igri: 5 sigurnih poteza!

Znate za taj tip – šarmantan, neodoljivo zgodan, ali i namazan svim bojama. Taman kada ste pomislili da vam se sreća napokon osmehnula, naišli ste na igrača. Jedini cilj takvih momaka je da vam ukradu srce i iskoriste ga na najgori mogući način.

Foto: a wise woman/Shutterstock
Foto: a wise woman/Shutterstock
.

Ako vam se to makar jednom dogodilo onda se bez svake sumnje pitate kako da izigrate igrača i pobedite ga u njegovoj igri? Želite da na naterate da zažali zbog svog ponašanja prema vama. Želite da mu pokažete da niko ne može da se igra sa vašim emocijama i da bi zapravo trebalo da je zahvalan što je uopšte dobio priliku da bude sa vama. Ako je tako, na pravom ste mestu, jer vam otkrivamo kako da to izvedete u 5 sigurnih poteza.

IGNORIŠITE GA

Momci koje zovemo igrači su navikli da privlače pažnju od momenta kada se negde pojave. Da biste ga izigrali, prvo morate da privučete njegovu pažnju, a najbolji način da to uradite je da ga ignorišete. Zašto? Jednostavno je zapravo. Njega ne zanimaju svi koji gledaju u njega, jer njihovu pažnju ima, već upravo ona devojka koja ga ignoriše. Stavite mu do znanja da vam nije zanimljiv.

OVLAŠ PRIMETITE NJEGOVO POSTOJANJE

U zavisnosti od vrste igre koju želite da igrate, ovaj korak može doći nekoliko dana ili sati od kako ste ga sreli. Nakon što ste ga ignorisali, ovlaš primetite njegovo prisustvo. Međutim, nemojte mu dozvoliti da vas pozive na podijum za ples ili da vas zaspe komplimentima. Igrajte po svojim pravilima. Popijte svoje piće i zahvalite mu na pažnji, a nakon toga mu mahnite i graciozno se udaljite od njega.

POKAŽITE MU DA SE SJAJNO ZABAVLJATE

Verujte nam na reč, muškarcima su najprivlačnije devojke koje znaju dobro da se zabave na žurkama. Oni vole devojke koje su pune samopouzdanja, nasmejane i koje znaju da uživaju u životu. Ne možete ga pobediti u njegovoj igri ako samo sedite u uglu i posmatrate ga. Morate mu pokazati da živite svoj život punim plućima i da vam za to nije potreban ni jedan muškarac, pa ni on. To bi trebalo da bude dovoljno da zagrize mamac.

OBAVEZNO SE DOBRO ZABAVLJAJTE SA DRUGIM MOMCIMA

Ah da, dobra stara karta ljubomore. Dakle, niste pokazali interesovanje da provodite vreme sa njim, nisu vas zanimali njegovi komplimenti i šale, čak ste se i sami dobro provodili i evo vas na kraju zabavljate se sa drugim momcima. I ne samo to, smejete se, flertujete sa njima i delujete zaista kao da se odlično provodite. Nema potrebe isticati koliko će se on osećati poraženo u tom trenutku.

BACITE SE NA FLERT

Dakle, pola utakmice je završeno, publika je na nogama i lopta je na vašoj strani. Sada sledi korak koji ne očekuje. Uputite mu zavodljiv pogled preko polovine prostorije i privucite ga ka sebi. Razgovarajte sa njim, smejte se njegovim šalama i flertujte koliko samo umete. Nemojte mu uputiti ni jedan jedini kompliment, ali se pobrinite da ga ovlaš dodirnete i da ubacite neke prljave šale. Stavite mu do znanja da vi postavljate pravila i da nećete igrati kako on svira. Kada vam bude jeo iz šake, sočno ga poljubite i krenite kući. Pobedili ste.

Izvor: Magazin.novosti