Muškarci priznali: OVE ženske osobine će ih naterati da se skrase!

15 muškaraca otvoreno govori o tome kako zamišljaju svoju buduću ženu...

.

Idemo na sastanke, zabavljamo se, izlazimo u grad iz jednog jedinog razloga, kako bismo shvatile kakvi nas muškarci zapravo privlače i sa kim jednog dana želimo da se skrasimo. Ovaj put ipak, nije reč o nama... 15 muškaraca rešilo je anketu i otkrilo šta je to što oni smatraju pravom ženom. Odgovori će vas oduševiti - piše, Cosmopolitan.rs.

Stefan: "Moja žena, dok smo se još samo zabavljali, rekla mi je nešto što nikada neću zaboraviti. I danas mi u glavi odzvanja - suzdržavanje od voljenja tebe isto je kao suzdržavanje od hrane.To je bilo nešto najlepše što mi je iko ikada rekao i time me je potpuno osvojila."

Igor: "Poverenje, otvorena komunikacija, kompatibilnost u seksu i bar nekoliko zajedničkih interesovanja je ono što čini brak dobrim. Moj traje već 20 godina i nemam na šta da se požalim."

Bojan: "Integritet."

Marko: "Prava žena ume da napravi bruskete koji su hrskavi, ali ne i izgoreli."

Nikola: "Znao sam da sam upoznao ženu svojih snova kada je komunikacija postala neprekidna. Svaki put kada bismo započeli priču, poželeo bih da se razgovor nikada ne završi.I naravno ne smeta mi što je prelepa i što se savršeno uklapamo u seksu, iako je ipak razgovor bio ono što me je zauvek vezalo za nju."

Filip: "Za mene, jedna od najvažnijih osobina koju bi devojka trebala da poseduje jeste isti smisao za humor kao ja. Ukoliko nam nisu smešne iste stvari, ne verujem da bi se složili u bilo čemu drugom."

Stevan: "Sposobnost da ne radi ništa i da u tome uživa. Želim da sa svojom ženom presedim ceo vikend na kauču, ne radeći apsolutno ništa."

Ivan: "Moja žena je kao najbolja drugarica koja me još i fizički privlači."

Miloš: "Ima svoja interesovanja u životu i spremna je da ih sledi i dođe do svog cilja. Moja žena mora da bude ambiciozna i odgovorna, ali ipak i veliki sanjar."

Boban: "Moju ženu iz snova zamišljam kao nekog ko prelepo miriše i njeno ludilo upotpunjuje moje. To je sve što tražim!"

Vukašin: "Moja buduća žena i ja moramo biti u mogućnosti da uskladimo tempo života. Smatram da je to neophodno za dobro funkcionisanje braka."

Luka: "Kod žena prvo proveravam kakvi su im odnosi sa prijateljima i porodicom. Neslaganje sa njima, pokazatelj mi je da ni sa mnom neće imati jaku i dugotrajnu vezu."

Aleksandar: "Dobar smisao za humor, samopouzdanje i veština da vodi konverzaciju potpuno me osvajaju kod devojke.Ukoliko ume da te zabavi i van kreveta, ona je prava!"

Viktor: "Kod devojaka cenim otvorenost i iskrenost, međutim ono što me najviše privlači je avanturistički duh. Naravno, mora i da se slaže sa mojim prijateljima i porodicom, ali i ja sa njenima."

Nemanja: "Žena mora da bude uvek tu kada me svrbi onaj deo leđa koji ne mogu da dohvatim rukom. Njena uloga je tu od presudnog značaja."

Izvor: cosmopolitan.rs