Kako da ga zavedete na Dan zaljubljenih

Male tajne velikih zavodnica i provereni bjuti trikovi uz koje ćete večeras zablistati u punom sjaju!

Bićeš moj, foto: Depositphotos
Bićeš moj, foto: Depositphotos
.

#1 Uspostavite kontakt očima

Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno tačno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa nazad na njega. Pojaviće se pred vama u trenu.

#2 Smejte se za njega
Muškarce privlače žene koje deluju srećno i zabavno. Koketna žena koja se iskreno smeje je puno zanimljivija i pristupačnija od ozbiljne žene, stoga kad razgovarate s njim, često se smejte. Delovaćete sretno i opušteno, što će ga sigurno privući. No, nemojte preterivati - vaša je misija zavesti ga, a ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

#3 Zavedite mirisima
Miris je jedan od najjačih afrodizijaka. Nanesite malo senzualnog parfema na svoju kosu i zavežite je u rep ili jednostavnu punđu. Kad se konačno nađete s njim, jednostavno oslobodite kosu iz repa ili punđe i dozvolite omamljujućim mirisnim notama da ga razoružaju.

A kada budete sigurni da je noćas samo vaš, malo senzualnog parfema nanesite i s unutrašnje strane bedara i prepustite se noći za pamćenje.

#4 Sjaj nakon tuširanja
Pridružite mu se pod tušem noseći na sebi samo belu T-shirt majicu. Kada postanete potpuno mokri, pretvorićete tuširanje u uzbudljivo iskustvo i praznik za njegove oči.

#5 Za senzualne dodire
Iznenadite ga pri pogledu na krevet. Neka na njemu budete samo vi u visokim crnim štiklama – i ničemu više.

Izvor:cosmopolitan.rs