Kakve frajere vole današnje devojke?

Večita dilema kod muškaraca je kako da se dopadnu devojkama i kako da za vrlo kratko vreme osvoje njihova srca. Isprobavajući razne tehnike i ideje nikako nisu mogli da saznaju da li je bitniji fizički izgled ili nešto što se krije unutar njega, a ne može se otkriti na prvu loptu.

.

Nabildovane, mršave ili sa čistim srcem? Kakve momke vole današnje devojke? Opšte je poznato da o ukusima ne treba raspravljati i da svako ima svoj ideal ali postoji i prosek sastavljen iz ankete rađene među glavnim sudijama, među devojkama. Pokušaćemo da vam otkrijemo formulu savršenstva. Za nju će možda biti mnogo odricanja, truda i rada, ali put do ženskog srca nije nimalo lak i za njega se moraš da se lavovski boriš.

Četiri različite devojke, četiri različita karaktera, četiri različita ukusa. U narednom delu teskta će otkriti model svog idealnog muškarca. Pa, pročitajte šta su one rekle:

Odgovor prve anketirane devojake:

“Moj idealan muškarac mora da bude hrabar, snalažljiv, da zna šta hoće, a još više da zna da me nasmeje do suza, obraduje, da razume to što sam i prihvati to. Ne mora da bude na prvi pogled lep, ali dovoljno simpatičan. Takođe mora da zna da ceni sitnice.”

Odgovor druge anketirane devojke:

“Nemam definiciju i tačan kalup idealnog muškarca.Jednostvano, mora da poseduje “x factor” koji ni sama ne znam da definišem. Bitno mi je da mu se strast krije u očima i da ga ona prati u svakom koraku. Draži su mi stariji muškarci, možda zato što će pre shvatiti i više zavoleti moju buntovnu stranu. Volim umetnike koji imaju svoju filozofiju o životu i savremeno shvatanje sveta.”

Odgovor treće anketirane devojke:

„Idealan muškarac ne postoji, baš kao ni žena ali žene su sklone idealizovanju. Izgled nije mnogo važan kad je muškarac u pitanju, bitno je da je ostvaren, vredan, šarmantan i duhovit, da podržava svoju lepšu polovinu, da ume da sasluša, obraduje, iznenadi, voli da putuje, da ne odustaje lako, tj. da je pravi borac.”

Odgovor četvrte anketirane devojake:

“Kad god bih pokušala detaljno da definišem svog idealnog muškarca, naišla bih da problem. Počnem od fizičkog izgleda: Izrazite crte lica, brada, jake ruke i dobra guza. Pa onda na red dođu osobine. Visoko mesto na mojoj skali zauzima dobar i zdrav humor. Odanost, iskrenost, požrtvovanost i nežnost su takođe osobine koje jako cenim kod suprotnog pola. Hm, da li uopšte možemo suditi na osnovu ovih osobina i biti sigurni da ćemo se zaljubiti baš u takvog muškarca? Opštepoznato, mi ne odlučujemo u koga ćemo se zaljubiti i kome ćemo pokloniti svoju ljubav i pažnju. Sva moć leži u onom nečemu apstraktnom koje je i nama samima nepoznato. Moj idealan muškarac će sigurno imati neke od ovih osobina, ali ideal te slike u celosti neću moći da objasnim. Znaću samo da su nam demoni poklopili.”

Dakle, momci, ono što možete zaključiti je to da je svaka devojka induvidua za sebe i da ne treba da vas brine to što niste plavi, crni, visoki, snalažljivi, sportisti jer će uvek biti tu negde devojka kojoj ćete odgovarati baš takvi kakvi jeste, njoj savršeni.