Ljubav i seks

Šta svaki muškarac želi u krevetu? Ne, nisu samo perverzije...

Istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. To nije tako teško...

18.12.2020. - 18:30h
Ne, nisu samo perverzije...
Ne, nisu samo perverzije...foto: Depositphotos/luckybusiness

Ok, žene znaju šta žele u krevetu. A kad bismo pitali muškarce? Retki su momci koji od partnerki zahtevaju akrobatske pokrete iz porno filmova i ormar pun seksi igračaka. Naravno da ovakvi muškarci postoje, i ako je ovo vaša fantazija, samo izvolite.

No, istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. Lako, zar ne? Šta oni žele u krevetu?

Inicijativu
Iako muškarci rado naprave prvi korak, kažu, da im je mnogo bolje kad vide našu želju i kad im pokažemo koliko su poželjni. Jer, ako nikad ne preuzmemo inicijativu, partner često zna da pomisli da smo se ohladile. A onda i oni nakon nekog vremena prestanu da se trude.

Seksi donji veš
Devojke ga najčešće nose kako bi iznenadile svoje muškarce, a oni, to, kažu, i te kako cene.

- I ako ga odmah skinemo s vas, ne znači da ga nismo primetili - kažu.

Predigru
Nemojte da vas zavaraju muškarci u filmovima koji su odmah spremni na seks, a predigru potpuno zanemaruju. Muškarci, kažu, vole predigru jednako kao i žene. Osim kad je reč o jutarnjem seksu "na brzaka".

Spontanost
Nemoguće je da parovi nakon nekog vremena ne zapadnu u nekakvu vrstu rutine. Zato se nemojte bojati promena. Seks u kuhinji, seks pod tušem. Ili jedan spontani u automobilu, i te kako će začiniti stvari.

Prljave razgovore
Ovo je još jedan od načina da se maknete iz rutine koja je ušla u vašu spavaću sobu. Malo prljavog razgovora pre seksa, ali i za vreme, kažu muškarci, totalno ih uzbuđue. Seksi poruke su takođe dobrodošle.

Izgovaranje njegovog imena
Ništa nas ne drži u trenutku kao izgovaranje našeg imena. Nemojte se ustručavati, kažu muškarci.

Otvorenost za nove stvari
Ako želimo da ostvarimo neku svoju fantaziju ili isprobamo novu pozu, mi se nadamo da ćete biti otvorene za tu opciju. I obećavamo - učinićemo isto za vas, kažu.

Smisao za humor
Ako stvari tokom seksa, krenu naopako - to, kažu, može da bude urnebesno smešno ili užasno neugodno. Mogućnost da se zajedno tome smejemo, dodaju, čini veliku razliku.

Žele da doživimo orgazam
- Želimo da nam kažete šta želite, a mi ćemo sve učiniti. Bez pogovora - kažu, prenosi Živim.hr.