Zabavan seks? Ništa lakše uz ovih 5 trikova!

Tako je malo dovoljno da vam seksualni život bude zabavniji nego ikad pre...

Zaboravite na skrivanje..., foto: Depositphotos/VitalikRadko
Zaboravite na skrivanje..., foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

1. Zadirkujte ga - Vizuelno, porukama, pogledima... Dok se spremate ujutru za posao, obucite najizazovniji veš koji imate i lagano se prošetkajte u njemu dok kuvate kafu, šminkate se, perete zube... A zatim se polako oblačite. Šou rezervisan samo za njegove oči osta će mu u mislima ceo dan i jedva će čekati da dođe kući i baci se na vas!

2. Ostanite u štiklama - Obujte najdraže i najseksi štikle koje imate i kada igre počnu, ostanite samo u njima. Njemu ćete izgledati još više seksi, a vama će, zajedno s vašom visinom, trenutno narasti samopouzdanje i onaj "kinky" osećaj domine koja tačno zna kako da ga dovede do ludila.

3. Šaljite jedno drugom prljave poruke - Sekstanje je opasno potcenjeno. Napišite mu na primer da ne možete da prestanete da mislite na sve ono što ćete mu raditi kada stigne kući. Nije nužno slati mu fotke koje bi mogle da završe u pogrešnim rukama, reči i te kako mogu da budu dovoljne. Samo pustite mašti na volju!

4. Zaboravite na skrivanje - Možda vam je neprijatno da uzdišete i "vrištite" onoliko glasno koliko biste nekada to možda želeli ili imali potrebu, ali barem ponekad dajte sebi oduška i svojim glasom mu pokažite koliko stvarno uživate u svemu što vam radi. Uživaće i on, verujte nam!

5. Igrajte zločeste igrice - Igrajte poker, šah, čoveče ne ljuti se, monopol, ali ulozi neka budu opasno seksi. Smislite vruće zadatke za gubitnika, kao i kaznu ako gubitnik slučajno ne pristane da odradi zadatak. Vaše zaigrane večeri odjednom će vam postati mnogo privlačnije i zabavnije, piše Cosmopolitan.hr.