Budite hrabri i usudite se da probate ovu pozu, koja budi strasi kao nikada do sada! Potrebno je samo malo savitljivosti

Poza u seksu koja zahteva veliku pokretljivot ženskog partnera, jer treba da realizuje akrobatsku poziciju, poznata je kao „most poza“. Najbolje od ruke ide ženama „atletskog tipa“ koje umeju da naprave most stojeći ili savijajući se pozadi dok ne postave šake na tlo.

seks, foto: Depositphotos/aarrttuurr
seks, foto: Depositphotos/aarrttuurr
.

Ako žena nije dovoljno utrenirana, "most" može da se izvodi počevši sa poda, a odatle je mnogo jednostavnije. Legne se na leđa sa tabanima naslonjenim na pod, kao i šakama koje su iznad glave. Odatle će početi da se napreže nogama i rukama dok ne podigne telo u lučnom obliku.

U tom položaju, muškarac joj se približava, staje na kolena iza nje i penetrira. Budući da je ona pod tenzijom, ne mora da je drži, pa stoga ima slobodne ruke da je po volji stimulira, piše telegraf.rs.

Užitak se kod nje koncentriše sa jedne strane na zategnutost svih mišića tela, i sa druge na duboku penetraciju i na mogućnost da oseti celu vaginalnu i abdominalnu zonu obgrljenu telom muškarca. Pored ostalog, položaj mosta dozvoljava i analni seks.