Ljubav i seks

Mislite da ste u seksu sve probali? Ove igrice će vas naučiti mnogo čemu o vašem odnosu sa partnerom

Ako vam je u spavaćoj sobi zavladala monotonija, dajemo vam nekoliko saveta kako da strast ponovo zakuca na vaša vrata.

12.05.2021. - 18:30h
poljubac
poljubacfoto: Depositphotos/HayDmitriy

Odgledali ste sve serije i filmove koje ste planirali u vreme karantina, i sada vam je ponestalo ideja za zajedničko provođenje vremena. Imamo rešenje za vas! Začinite odnos isprobavajući raznorazne igrice koje će poboljšati odnos sa partnerom.

Igra kontrole

Cilj igre je jednostavan: predajete kontrolu svom partneru, ali ne sasvim. Odaberite svoju omiljenu seksualnu igračku ili naručite novu koja se koristi daljinskim upravljačem i neka vaš partner odluči o postavkama. Da biste nekomu dopustili da upravlja vašim zadovoljstvom, to zahteva visok nivo poverenja, a ako prvi put igrate ovu igru, dogovorite se ko će biti taj koji će igru prekinuti. Jednom kada postignete vrhunac, zamenite uloge.

Ispunjavanje maštarija

Nek svako od vas zapiše na papir šta želi da isproba, a do sada niste nijednom. Zatim, te papiriće stavite u činiju i imate dva načina za igranje:

- svake večeri izaberite maštariju iz te činije i ako vam je ugodno, upustite se u njeno ostvarivanje;

- otvorite flašu vašeg omiljenog pića, zapalite sveće po celom stanu i upustite se u ostvarivanje svih fantazija celu noć.

Cilj ove igre nije da morate ispuniti svaku fantaziju, već da se bolje upoznate. Ako postoje maštarije koje su sada neizvedive zbog samoizolacije, možete sastaviti novu listu želja za vreme kada se sve vrati u normalu, piše Metro.

Golo čišćenje

Provedite ceo dan obavljajući kućne poslove, ali radite to oboje potpuno goli. Ali važno je da se sve vreme tokom sređivanja doma ne dodirujete, već dopustite da se seksualna napetost razvija satima, pre nego što konačno ne pokleknete, piše net.hr.