Ljubav i seks

Razotkrijte ga lako: Njegova najdraža poza u seksu otkriva šta zaista oseća i želi od vas!

Razigran seksualni život podrazumeva i raznolikost, što se najviše odnosi i na menjanje poza. Ipak, ona omiljena se lako prepoznaje - u njoj muškarac najviše uživa te obično vodi do samog vrhunca. Otkrijte šta njegova omiljena poza govori o njegovim emocijama, ali i o tome šta zapravo želi u odnosu.

02.03.2020. - 18:30h
Razotkrijte ga lako!
Razotkrijte ga lako!foto: depositphotos/luckybusiness

Misionarska

Muškarci koji vole misionarski položaj u seksu u životu se strogo drže pravila, verni su i nežni partneri koji vas neće razočarati. No definitivno takvi muškarci nisu dosadni.

U ovom položaju, sva njegova pažnja je usmerena na partnerku, a tu su i kontakt očima, zagrljaji, poljupci. Ako želite stabilnost i razmenjivanje nežnosti, takav je muškarac savršen izbor za vas, ističe stručnjak za govor tela, Jan Hargrejv.

Položaj kašike za osećajnog tipa

Poza kašike odnosno položaj u kojem oboje ležite na boku, s time da je on iza vas, otkriva muškarca koji stalno traži potvrdu ženinih osećanja. Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je vaš muškarac osećajan tip, objašnjava Hargrejv.

"Doggy style" ga emocionalno ne razotkriva

Ako vaš muškarac obožava "doggy style" pozu, on zapravo voli da dominira, da bude alfa muškarac i ne želi da se emocionalno previše otvara. Budući da u ovoj pozi kontakt očima izostaje, on to zapravo i želi jer tako dobija na sigurnosti.

Ova poza ne vrišti emocijama koje govore o ljubavi i poštovanju i ako insistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem.

Ako je žena gore, muškarcu je bitno i njeno zadovoljstvo

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona ne govori mnogo toga dobrog o njima. Ako vaš muškarac insistira na njoj, on zapravo ne želi da uloži previše truda, već vama prepušta da odigrate igru.

Manjak ambicije i motivacije ne odnosi se samo na seks, već i na ostale delove života, jer je ovaj muškarac uglavnom navikao da mu se sve servira. No, ako ne insistira samo na ovom položaju, ali mu je jedan od dražih, reč je o zaigranoj mašti i takav muškarac može da pruži svojoj partnerki puno dobre zabave.

Poluzagrljaj je znak da je zadovoljan u vezi

Položaj u kojem žena leži na stomaku, a muškarac je grli prilikom seksa u tzv. poluzagrljaju znak je da mu je prijatno s njom i da je zadovoljan u vezi, objašnjava stručnjak za komunikaciju dr Odri Nelson.

Bliski kontakt za muškarce koji vole nežnost

Ako vas muškarac privlači sebi tokom seksa, on želi više intimnosti. Naime, privlači vas najosetljivijem delu vrata, a to je znak poverenja i nežnosti.

Takav tip muškarca zapravo voli da partnerka odlučuje u svemu, objasnio je stručnjak za neverbalnu komunikaciju i autor knjige "Ljubavni signali", dr Dejvid Givens.

Odmiče li se nakon seksa, boji se obaveza

Ako se muškarac nakon seksa odmah odmakne od vas, znak je da ne želi obaveze. Tim potezom stvara sigurnu udaljenost od vas, i psihičku i emocionalnu, ističe Givens.

Ležanje na boku nakon seksa otkriva posesivca

Ako nakon seksa leži kraj vas u pozi kašike, odnosno na boku, muškarac je potpuno lud za vama, ali i pomalo posesivan. U ovom položaju on vas zaklanja, što ukazuje na dominantnost.

Međutim, ako želi da se mazi, ali tako da ste vi iza njega, ovaj položaj otkriva nekoga ko voli da se drugi brinu za njega, napominje Hargrejv.

Izvor: 24sata.hr