Šta se tačno dešava u organizmu tokom ženskog vrhunca?

Ženski orgazam će zauvek ostati misterija. Ne dešava se često kao kod jačeg pola, već se za njega morate potruditi. Neke ga mogu doživeti brzo, dok je drugima potrebno mnogo više vremena.

.

Naime, kada u seksu dođete do vrhunca, u vašem organizmu se dešavaju razni procesi.

1. Tokom odnosa, srce počinje da kuca brže, a disanje postaje ubrzanije. Različiti mišiča tela se grče i opuštaju. Grudi se vrlo malo povećavaju, a bradavice postaju ukrućene. Kod nekih žena lice, vrat i grudi postaju crveni.

2. Vagina postaje vlažnija zvog prirodnog lubrikanta koji seks čini mnogo boljim i prijatnijim.

3. Usne vagine se otvaraju, dok se unutar nje zidovi opuštaju i šire u zavisnosti od veličine penisa. Ovo se sve dešava zbog krvi koja se velikom brzinom spušta u regiju karlice. Takođe se u predelu vagine stvara osećaj topline.

Muškarac će vas pamtiti ceo život: Probajte ove trikove TANTRIČKOG seksa

4. Kako odnos protiče, svaki osećaj i promena postaje sve veća, osim klitorisa koji se skraćuje za čak 50% u trenutku pre orgazma.

5. Kada žena doživi orgazam, koža postaje vrela, a mišići u celom telu počinju da se kontrakuju. Krvni pritisak, puls i disanje postaju sve jači i brži.

6. U spoljnom delu vagine, materici i anusu se ritmički kontrakuju mišići i intezivno pulsiranje se dešava na nekoliko sekundi. Orgazmi srednje jačine imaju oko 3 -5 pulsiranja, dok intezivniji imaju između 10 i 15.

Ako vam partner traži neka od ova TRI SEKS TRENDA, znajte da će vam vrhunac biti nikad jači

Izvor: ženski magazin