10 znakova da između vas postoji jaka hemija!

Ako vam se događa da satima ne progovorite ni reč, a da imate želju da se poljubite čim se ugledate, verovatno ste pronašli osobu koju ste oduvek tražili.

Intenzivan kontakt očima

Ako niste sigurni da li vam se ona/on dopada, obratite pažnju na kontakt očima. Ukoliko često sebe uhvatite da želite da ostvarite dugotrajan i intenzivan kontakt očima, jasno je da ste zainteresovani za nju / njega i da želite nešto više od pogleda.

Zavodljivi govor tela

Ako se nesvesno približavate osobi do vas, veoma je moguće da ste potpuno poludeli za njom. Stručnjaci, koji su se bavili govorom tela, otkrivaju da ovaj gest iskazuje našu želju da se što više emocionalno i fizički povežemo sa osobom koja nam se dopada. Često se događa i da u ranim fazama zaljubljenosti partneri oponašaju pokrete svojih partnera i tako iskazuju pažnju jedno prema drugom.

Senzualna tišina

Ako vam se događa da satima ne progovorite ni reč, a da imate želju da se strastveno poljubite čim se ugledate, verovatno ste pronašli osobu koju ste oduvek tražili.

Međusobno zadirkivanje

Bezopasna zadirkivanja i doskočice su često znak emotivnih promena između dvoje ljudi. Ako imate želju da je / ga zadirkujete i začikujete, znajte da ste totalno pali na njen / njegov šarm.

Stimulativni dodir

Kada vas neko u svakodnevnoj situaciji dodirne, verovatno nećete osetiti ništa posebno. Ali kada su ti dodiri prožeti seksualnom tenzijom osetićete gotovo nalet elektriciteta, a nemoguće je ostati imun na tako nešto.

Svaki razgovor ima kontekst

Ako tokom i najbanalnijeg razgovora primetite dozu nevaljalog i luckastog seksualnog konteksta, između vas definitivno postoji hemija. Kada doživite ovu situaciju, osetićete i snažnu seksualnu požudu koja će moćno uticati na vašu svest.

Promene u glasu

Dokazano je da muškarci instiktivno promene glas i počinju da govore dubljim tonovima u prisustvu žena koje im se sviđaju. Ako te promene primetite kod sebe, evo jasnog signala šta mislite o osobi preko puta vas.

Zadržavanje umesto odlaska

Psiholozi tvrde da žene koje se duže zadržavaju ispred vrata svog stana posle izlaska, zapravo žele poljubac. Ista teorija važi i za muškarce. Ukoliko vaša grljenja traju duže od uobičajenog, samo je pitanje trenutka kada će doći do prvog poljupca.

Izvor: menshealth.rs