Međutim, slepo praćenje trendova odavno je otišlo u zaborav. Ovog proleća i leta moda ustupa vodeću ulogu samouverenosti, koja proističe iz večite inspiracije buđenja prirode i izražavanja jedinstvenosti kroz unikatne odevne komade koji odišu elegancijom, ali i komforom.

Iako su trendovi prolazni, stil je večan i potrebno ga je pronaći i uvek nadograđivati zanimljivim modnim detaljima koji vas najbolje opisuju. Stil je unikatan i jedinstven izraz ličnosti i ukusa osobe koja sa ponosom izražava svoju individualnost i ne plaši se da istražuje, eksperimentiše i unapređuje svoje modne izbore.

Postoje određeni komadi garderobe koji će ove sezone biti prava mala riznica blaga i apsolutni hit među ljubiteljima kreativne i unikatne obuće i odeće, koja je lako uklopiva i inspirativna.

Pružite svom koraku luksuz i eleganciju uz Jimmy Choo obuću

Jimmy Choo je sinonim za luksuz i ekstravaganciju, modni detalj koji svaku odevnu kombinaciju upotpunjuje i podiže je na viši nivo. Bilo da se odlučite za klasične stiletto cipele, otmene baletanke ili statement sandale, Jimmy Choo obuća će vašem autfitu dodati sofisticiranu notu. Kada je reč o modi, svaka žena zna da su jedinstveni dizajn, vrhunski kvalitet i udobnost glavni elementi pri izboru obuće, a Jimmy Choo poseduje sve navedeno. Zato investirajte u dobar komad obuće, sa kojom ćete zasigurno uvek biti primećeni.

Uz odgovarajući nakit sve je lakše

Nakit – najbolji prijatelj svake žene, ali i muškarca koji vodi računa o svojoj pojavi i ostavljanju utiska samopouzdanja. Nakit je neizostavni dodatak koji transformiše svaki izgled i inspiriše vas da se pokažete u najboljem svetlu.

Ova sezona donosi raznovrsne komade nakita, koji će zasigurno privući pažnju. Bez obzira da li ste ljubitelj upadljivih minđuša, elegantnih narukvica, efektnih ogrlica ili prstenja zanimljivog dizajna, sa kvalitetnim nakitom ćete se istaći po svojoj jedinstvenosti i originalnosti.

Takođe, dobar komad nakita je i odličan poklon dragoj osobi, kao i najbolji način da iskažete svoju ljubav i pažnju.

Bez torbi se ne može

Pravi kolekcionari će se složiti da se u kupovini torbi i tašni ne može preterati. Različitih boja, modela, tekstura, pa i namene, torbe su neizbežni detalj koji osim upotpunjavanja odevne kombinacije i estetskog naglašavanja, poseduju i praktičnu funkciju.

Većina ljudi ih koristi kao prenosno sredstvo za različite sitnice koje su neophodne tokom dana, ali i isticanja lepote garderobe, kao i dodavanja interesantnog akcenta.

Za koju god torbu da se odlučite, nećete pogrešiti. Ipak, prilikom izbora dajte primat kvalitetu, jer je samo kvalitetna torba lepa i efektna.

Stilizovanje je moguće i sa klasičnom muškom majicom

Ukoliko niste znali, sve veći broj muškaraca prati modu i eksperimentiše sa svojim stilom. Međutim, da biste ostali zapamćeni i izgledali lepo i zanimljivo, ne morate izdvajati prevelike svote novca. Ponekad je dovoljna samo muška majica i odgovarajuće farmerke i spremni ste da zasijate ovog proleća u punom sjaju.

Od klasičnih pamučnih majica do trendi polo košulja, mogućnosti kombinovanja ovakvim odevnim komadima su zaista beskrajne i neophodne za svaki muški ormar.

Ove sezone udobnost, individualnost i dobra energija su glavna inspiracija odevanja i izražavanja kroz jedinstvene modne komade. Zato uživajte u svakom danu i sa osmehom na licu i sigurno ćete osvojiti sve simpatije okoline.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.