Trikovi za savršen dekolte: Kako da izbegnete octravanje donjeg veša ispod odeće

Kada počnete da se spremate da izađete iz kuće, važno je da odaberete udoban i odgovarajući veš.

Držite dalje od očiju javnosti vašu intimu, foto: Depositphotos/Deklofenak
Držite dalje od očiju javnosti vašu intimu, foto: Depositphotos/Deklofenak

Zlatno pravilo oblačenja je da odaberete dobar veš jer će samo tako vaša odevna kombinacija biti pravi izbor za vas.

Ne samo da vam pruža potporu i komfor, veš vam daje i dodatnu zaštitu i toplotu. Bez obzira da li birate bokserice, obične gaćice ili tange, važno je da se one ne vide ispod vaše odeće. Držite dalje od očiju javnosti vašu intimu.

Postoji par trikova kako da odaberete veš koji se neće videti ispod vaše odeće.

Izbegavajte da nosite lagane materijale poput svile i sličnih materijala koji se lepe za kožu. Svakako, svilena haljina nije idealna za dan i nosite je u noćnim izlascima. Umesto toga nosite teksas i slične materijale.

Nosite print jer će šare lako da zamaskiraju vaš veš. Ukoliko vam je stomak otečen ili morate da nosite dublji veš, najbolje ćete ove nedostatke prikriti printom. On je uvek u modi pa ćete tako izgledati šik.

Ako želite da smanjite vidljivost veša na minimum, nosite tange. Birajte one koje su od pamuka i koje su udobne. Ono na šta nas svi lekari upozoravaju jeste da one nisu dobre za svakodnevno nošenje. Nemojte da zbog lepote ugrozite svoje zdravlje.

Haljine sa tankim bretelama ne ostavljaju mnogo mesta za skrivanje. Kada nosite ovakvu haljinu uvek će se videti vaš grudnjak, čak i ako ga nosite bez bretela. Izbegavajte ovakve haljine za jutro i odlazak na posao. Neka one budu za noćne izlaske ili ih u potpunosti izbacite iz ormara.

Poslednje i nekako logično rešenje jeste da ne nosite veš ako ne želite da se on vidi, piše Independent. Mnogi modni kreatori i stručnjaci smatraju da je potpuno bespotrebno danas ići bez veša kada postoji toliko modela i materijala za izradu donjeg veša koji se ne poznaje ispod odeće. Takođe, razmislite koliko je to higijenski i kako može da utiče na vaše zdravlje.

Izvor: b92.net