Postala je poznata zbog NESVAKIDAŠNJIH OBRVA: Dobijala je poruke MRŽNJE i trpela uvrede, a danas stoji rame uz rame sa SVETSKIM zvezdama (FOTO)

Sofija Hadžipanteli se nije obazirala na negativne komentare koje je dobijala zbog svojih obrva.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Poznati model Sofija Hadžipanteli pojavila se na dodeli Glamur nagarada Žene godine u Londonu. Sofija se našla se u društvu svetskih zvezda, iako je ranije bila ismevana zbog svojih obrva.

Za ovu priliku odlučila je da obuče plavu haljinu sa šljokicama i tilom. Najveća promena na njoj bila je bija kose, s obzirom da je do nedavno bila crnokosa. Sada je ofarbana u crvenu nijansu koja je veoma popularna ove sezone.

Ona je 2017. godine postala svetski poznati model zbog svojih gustih i nesvakidašnjih obrva. Tada je trpela mnoge uvrede na račun fizičkog izgleda, ali na takve komentare se nije obazirala.

- Kada su ljudi saznali za mene na društvenim mrežama, počeli su da mi šalju poruke mržnje. Mnogi kažu da sam licemerna jer ne čupam obrve, a očigledno je da se sređujem kao svi ostali. Mi Grci-Kiprani smo jako dlakavi ljudi, sigurna sam da će se mnogi složiti sa mnom. To mi nikada nije smetalo jer moja baka, moje tetke, sve su imale guste obrve i nikada se nisu bojale da budu ono što jesu, bilo da su ih čupale ili ostavile da rastu. Zapravo, za to niko nikad nije previše mario - rekla je Sofija jednom prilikom i priznala da farba svoje obrve koje su prirodno smeđe boje, jer joj se to dopada, piše Magazin.novosti.