NOVI MODNI TREND KOD MUŠKARACA! Da li vam se dopadaju kada nose ovu vrstu ČARAPA?

Današnji muškarci su ljubitelji uskih farmerki, pa čak i štikli, ali od skoro nose i hulahop čarape.

muška moda, foto: Spectral-Design/Shutterstock
muška moda, foto: Spectral-Design/Shutterstock
.

Hulahop su, smatralo se donedavno, isključivo bile deo ženskog gardarobera. Međutim, vremena se menjaju, pa se u skladu sa tim Ksenija Čen iz Toronta koja obožava modu i prati trendove, dosetila da napravi čarape i za muškarce.

Zvanično je stiglo vreme muških hulahopki, sa čim se slažu i svetski dizajneri i poznate holivudske zvezde, koje su na modnim revijama i svečanim dešavanjima nosile najlonke za muškarce.

Kako Ksenija kaže, na ideju je došla kada je jednom prilikom na društvenoj mreži Fejsbuk naišla na stranicu u kojoj muškarci od 20 do 75 godina tragaju za hulahopkama koje bi mogli da nose.

“Prvo sam pomislila da čarape kupuju za svoje lepše polovine, ali sam na kraju shvatila da ih kupuju za sebe”, ispričala je Ksenija, prenosi cdm.me.

Ona i njen tim su počeli da istražuju kolika je zapravo potražnja za muškim najlonkama i došli su do neverovatnog otkrića.

“Bili smo iznenađeni kada smo shvatili koliki je broj muškaraca koji žele da kupe ove čarape, uglavnom zvog osećaja udobnosti i topline. To nije stvar mode, već potrebe”, zaključila je ona.

U svojoj kolekciji Ksenija muškarcima nudi čarape različite dužine, boje i dezena.

Kako se vama čini ovaj novi trend?