"Hirurg mi je UKRAO PRIRODNU LEPOTU": Važila sam za NAJLEPŠU ŽENU SVETA, a sada je moj izgled UPROPAŠĆEN

"Bila sam proglašena za najlepšu ženu sveta, a sada je moja lepota upropašćena!".

Brit Ekland, foto: Profimedia
Brit Ekland, foto: Profimedia
.

To tvrdi bivša Bondova devojka, Brit Ekland koja je nedavno za Platinum magazin govorila o estetskim zahvatima kojima se podvrgla i zbog kojih joj je, "prirodna lepota ukradena".

"Ti zahvati su mi uništili lice i ceo izgled. To je najveća greška koju sam ikad napravila i kajem se zbog toga", rekla je slavna glumica koja danas ima 78 godina.

Ona je, kako kaže, otišla kod estetskog hirurga u Parizu koji joj je predložio "eksperimentalni" filer pod imenom Artekol, koji se pravi od jedne vrste kolagena. Bilo je to, kaže, pre skoro trideset godina. Od tada, redovno pokušava da se različitim tretmanima i injekcijama reši tog filera i rastvori ga, ali bez uspeha, piše zena.blic.rs.

"Sve te zahvate radila sam sa 50 godina i da mogu da vratim vreme, ne bi mi palo na pamet da to radim", kaže zvezda filma “Čovek sa zlatnim pištoljem”.

"Kad sada pogledam svoje slike iz vremena pre zahvata, shvatam da sam odlično izgledala. To vidim sada, ali tada nisam", kaže ona.

Brit je inače 2008. godine ušla u sukob sa Nikol Kidman kada je izjavila da je "fatalno kada glumice koriste Botoks".

.

"Sećam se da sam je gledala u filmu "Cold mountain" i shvatila sam da koristi botoks. Lice joj nije pokazivalo nikakvu emociju, bila je kao lutka. Zašto bi bilo ko, naročito glumica, to želeo", kaže Brit.

Ona kaže i da tek sada konačno prihvata koncept "dostojanstvenog starenja".

"Tek se sada osećam dobro u svojoj koži. Sada shvatam da se starenje dešava svima i da nema svrhe pokušavati da to izbegnemo", kaže.