Ceo život POGREŠNO BIRATE VELIČINU BRUSHALTERA: Ova devojka je otkrila kako da izabrete onaj koji vam STVARNO odgovara! (VIDEO)

Otkrijte u čemu grešite kad je reč o kupovina grudnjaka!

Naučite ove trikove, značiće vam!, foto: Chaay_Tee/Shutterstock
Naučite ove trikove, značiće vam!, foto: Chaay_Tee/Shutterstock
.

Nakon što je shvatila da ceo život nosi pogrešnu veličinu grudnjaka, Grejs, jedna od korisnica Tik Toka, pokazala je kako da proverite da li nosite odgovarajući brushalter.

Naime, Grejs se šokirala kada je u prodavnici shvatila da je "bujnija" nego što je mislila, odnosno, da je godinama uporno nosila manju veličinu.

Prodavačice su joj pomogle da pronađe pravu veličinu grudnjaka pomoću malih trikova, a svoja korisna saznanja Grejs je odlučila da podeli sa drugim ženama.

Prvo što morate da uradite je da podesite traku. Ona mora ići vodoravno oko leđa, i ne sme da se podiće na gore. Sledeće što je potrebno proveriti je koliko je traka zategnuta.

- Treba da bude taman toliko zategnuta da možete da ugurate prste ispod nje, ali da ne morate jako da je povlačite. Sledeće što je potrebno da proverite je spojnica između korpi. Ona mora da stoji sasvim priljubljena uz vaš krudni koš i ne sme se izvijati na gore - objasnila je.

Kaže i da je veličina korpi izuzetno bitna za dobru podršku i udobnost pri nošenju.

- Grudi ne bi smele da ispadaju iz korpi ni na jednom mestu, a ne bi smele ni da vire iznad korpi. Ako vam grudi izviruju iz grudnjaka na bilo kom mstu, nemate pravi grudnjak - rekla je.

Dodala je i da je važno imati pravilno postavljene bretele, te da ako možete ugurati dva prsta između bretele i ramena to je prava mera, odnosno da nisu dobro podešene ukoliko ih možete podignuti visoko iznad ramena.

Saveti su oduševili njene pratiteljke i većina njih je zaključila da su i one ceo život nosile premale brushaltere. Neke su joj se čak i zahvalile jer im je 'povećala' grudi, piše The Sun.

@all_things_grace

Reply to @rubyrayne88 I hope this helps!! I encourage you guys to get a true fitting & find your true size!

♬ original sound - Gracie McCurdy