Napravite sami: Tri frizure idealne za tople dane

Puštena kosa ne dolazi u obzir na plus 40! Ali šta uraditi s kosom brzo, jednostavno, a da ona opet izgleda lepo!

.

Majkl Duenjas, frizer poznatih svetskih zvezda daje savete za frizure koje se lako prave, a izgledaju efektno. Ove frizure su idealne za tople dane, a Majkl ih je dao u intervjuu za sajt beautyhigh.com!

Neobavezna punđa

Podignuta kosa tokom leta je najlakši način da se izborite sa toplim danima. Ne morate da svu kosu podignete, ali ukoliko želite da se osećate dobro, većinu biste trebali da podignete!. Dok vam je kosa mokra, isprskajte je preparatom za čuvanje kose od sunca. Pustite da se osuši, pokupite je i uvrtite u nisku punđu poput kućice puže. Punđu zakačite gumicom ili ukosnicama. Kada ste je dobro učvrstili iz nje izvucite nekoliko tankih pramenčića. Po neki pramen izvucite i napred kao i iza uveta. Punđu još malo raširite i ona će onda izgledati potpuno neobavezno.

Zanimljiv konjski rep

Uzmite prednji deo kose sa leve strane sve doiznad uveta i povucite ga do sredine potiljka i zakačite ukosnicom. Isto uradite i sa desne strane. Dobro učvrstite pramenove, a krajeve podignite nekom šnalom da vam ne smetaju. Od donjeg dela kose zavežite čvrst rep tek nešto malo ispod gornjeg pokupljenog dela. Rep dobro učvrstite, a zatim preko njega pustite zakačene krajeve gornjeg dela kose. Rep će izgledati opušteno, a uredno.

Uvrnute pletenice

Pletenice su idealno rešenje za leto. Zabacite kosu u nazad, podelite je na pola i od svake polovine napravite pletenicu. Zatim kao da želite da napravite čvor, ili zavežete mašnu uvite pletenicu jednu o drugu. Kada ste to uradili ukoliko je potrebno pričvrstite "čvor" ukosnicama.

Pročitajte još:

Osušite lak za samo jedan minut!