Evo zašto se muškarci ne žene...

Žene bi o nekim stvarima morale da razmisle pre nego što odluče da se udaju...

.

Prema istraživanju koje je uradio Džon T. Moloj i objavio u knjizi “Zašto se muškarci žene nekim ženama a drugima ne”, u kojoj je izneo analizu više od dve hiljade intervjua, došao je do sledećeg zaključka: Statistički, žene koje imaju više od 35 godina i koje su gojazne imaju mnogo manje šanse da stupe u brak. Moloj, pored toga, daje i savete ženama o čemu bi mogle da razmisle, kako bi “ušle u razmatranje za brak”:

1. da insistiraju na braku
2. ako se vaša veza zaglavila, raskinite i idite dalje
3. volite sebe na prvom mestu
4. prepustite se ideji da ćete se nekad udati
5. održavajte formu, pazite na kilograme i vodite računa o sebi
6. vreme ističe - koristite vreme pametno

On iznosi primer Žakline M., koja mu je otkrila da joj je jedan momak rekao da, između ostalih kvaliteta koje poseduje i koji mu se dopadaju kod nje, ima još jedan - lepa je, ali ne preterano!

Što je u njegovim očima bio veliki plus, a ona je ostala povređena - umesto da bude srećna što je upravo saznala jedan od razloga kojima se muški pol rukovodi kada razmišlja o ozbiljnom vezivanju.

Moloj takođe otkriva da će se muškarci posle 37, 38. godine teže odlučiti na brak, a još teže posle 43. godine života.

Sledeća statistika koju Maloj u knjizi iznosi jeste da većina muškaraca predlaže brak posle 18 meseci zabavljanja. Ako ni posle 22. meseca ne dođe sa prstenom, velike su šanse da od braka nikad neće ništa biti.

Izvor: Žena