Olakšajte kupovinu: Kako farmerke treba da stoje?

Probanja u nedogled do pronalaska idelnog modela ume da se završi neuspešno. Međutim, postoji nekoliko trikova koje možemo da naučimo i da se sledeći put vodimo njima. Olakšaće proces kupovine farmerki.

Po meri, foto: Dmytro Flisak / Shtutterstock
Po meri, foto: Dmytro Flisak / Shtutterstock
.

Struk

Ovo je najvažnije područje na koje treba obratiti pažnju. Važno je da gledate da vam se pojas farmerki ne urezuje u struku. Biće vam pre svega neudobno, a onda će i izgledati loše.

Takođe je važno da vam ne stoje prenisko na struku, zbog udobnosti i boljeg izgleda birajte one sa visokim strukom. Pojes treba da bude na toj visini da vam kaiš ne treba, a uvek ga možete dodati kao aksesorar.

Zadnjica i butine

Dobro odabrane farmerke mogu da naprave ono što želite. U butinama ne smeju biti preuske kako biste mogli nesmetano da se krećete. Birajte one u kojima je pođednako udobno i sedeti i stajati. Treba da se kreću zajedno sa vama. Šavove sa unutrašnje i spoljne strane nogavica dobro pogledajte. Ne treba da se uvijaju jer će to značiti da su preuske.

Dužina

Sada postoje razni stilovi. Predugačke nogavice ponovo su moderne, a tu si i kraće. Gledajte šta je vama udobno i u čemu se osećate lepo.

Izvor: novosti