Lepota

Izgleda kao Barbi lutka i zbog toga niko neće da je zaposli! Muškarci ne umeju da se ponašaju u njenoj blizini...

Ona izgleda baš kao prava Barbika. Za plastične operacije je do sada izdvojila oko 150 000 evra. Međutim, lepota sa sobom nosi i probleme.

15.07.2020. - 08:32h

Kako mediji pišu, ova 22-godišnjakinja Barbara Luna Sipos iz Budimpešte tvrdi da nikako ne može da nađe stalan posao, jer muškarci ne umeju da se ponašaju u društvu ove atraktivne plavuše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First name Barbie Last name Doll 👱🏻‍♀️💕

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Barbara kaže da njena opsesija Barbi lutkama traje još od detinjstva, te da je oduvek sanjala da i ona sama izgleda tako jednog dana.

"Uvek sam htela da izgledam kao barbika i ljudska lutka. Moje prvo sećanje iz detinjstva je igranje sa Barbirkama, a put ka tome da budem poput njih započela sam sa 17 godina", priča ova Mađarica.

Gospođica Sipos je prvo povećala grudi, a nakon toga se još 10-ak puta prepustila rukama plastičnih hirurga. Etetske zahvate uglavnom je finansirao njen bivši suprug, sa kojim je bila u braku do prošle godine, a kaže da je to radio jer je uživao u tome kako izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selfie 😘💕

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

"Muškarci vole moj izgled. Neki zatvoreni ljudi koji nemaju samopouzdanja ne žele da izlaze sa mnom, što je sasvim u redu", istakla je ona i dodala da sada traži "muža za zauvek".

Ova plavuša nekada je radila kao recepcionarka, ali je morala da da otkaz jer kako kaže "njena aura i harizma izluđivale su muškarce". Danas zarađuje kao web model, piše zena.blic.rs.

"Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kom vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez spavanja sa muškarcima, što nisam htela. To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voleli mi to ili ne", naglasila je Barbara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am baby 👶🏼

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on