Milijarderka Kajli Džener otkriva svoju rutinu šminkanja za samo 15 minuta! (VIDEO)

Kajli Džener je jedna od najuspešnijih pripadnika generacije Z i najmlađa milijarderka, koja nije nasledila svoj novac.

foto: Depositphotos/s_bukley
foto: Depositphotos/s_bukley
.

Kako je ona najmlađa članica porodice, koja predstavlja vodeće poznavaoce digitalnog marketinga, ne iznenađuje njena odluka da svoje fanove pusti u jedan mali deo svog života i sa njima podeli njene najlepše, ali i najteže trenutke putem video klipova.

Kako je Kajli osnivač "Kylie Cosmetics" kompanije, koja se bavi proizvodnjom make up kolekcije i kako ona sama kaže, obožava šminku, nije neobično što je u kratkom video klipu sa svojim fanovima podelila kako izgleda njena dnevna rutina ulepšavanja.

Na svom Jutjub kanalu nedavno je podelila video pod nazivom "Moj svakodnevni način šminkanja", u kome je pokazala korake svoje rutine tokom onih dana kada se šminka sama. U klipu je priznala i da je nekada na šminkanje trošila i više od pola sata, ali da od kada je postala majka češće bira jednostavniji izgled koji zahteva svega 10-ak minuta vremena.

.

Iako je reč o 10-o minutnom postupku šminkanja, Kajli ipak koristi desetinu različitih proizvoda i slojevito nadograđuje svoj look-pa je reč izgledu koji nije tako jednostavno izvesti, već su za njega neophodni sati vežbe i strpljenje.

Izvor: balkanspress.com