Kejt Mos otkriva brutalnu metodu koja momentalno zateže lice

Legendarni supermodel Kejt Mos i u 45. godini oduzima dah svojom pojavom. Uvek besprekornog izgleda, sa negovanom kosom i kožom, ona je prava osoba za deljenje “beauty" saveta, pa je upravo to i uradila u intervjuu za časopis Stylist.

Kejt Mos zna tajnu, foto: Pascal Le Segretain/Getty Images, Entertainment
Kejt Mos zna tajnu, foto: Pascal Le Segretain/Getty Images, Entertainment
.

– Frizeri Sem Meknajt i Guido Palau naučili su me kako najbrže dobiti volumen kose na temenu. Sve što treba uraditi jeste prstima lagano trljati i štipati koren kose, a možete koristiti i četkicu za zube – otkrila je Mos, a onda se prebacila na njegu kože.

Imate li hrabrosti za ovo?

Navela je kako redovito kožu hidrira uz pomoć različitih maski, ali i da make-up trikove često saznaje od svoje kolegice Naomi Kembel. Ipak, njene savete, priznaje, ne posluša svaki put. Najviše pažnje privukao je trik Kejt Mos za borbu protiv bora i podočnjaka, za koji garantuje da daje ekspresne rezultate, ali mnoge žene ga ne mogu primeniti jer im je previše ekstreman.

– Napunite umivaonik hladnom vodom i unutra ubacite led pa nekoliko kolutova krastavaca pa u to zaronite lice i držite koliko možete. Ovaj trik trenutno smanjuje otečenost i zateže kožu – tvrdi Mos.

Izvor: net.hr