Lepota

Poznate lepotice progovorile o aknama:"Izbegavala sam da gledam ljude u oči verujući da tako neće videti moje lice!"

Iako su na crvenom tepihu savršene i često se čini da nemaju mana, slavne zvezde se i te kako nose sa sličnim kožnim problemima kao i svi.

01.07.2019. - 08:30h

Kendal Džener

Kendal Džener
Kendal Dženerfoto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images, entertainment

O nesigurnostima u vezi sa kožnim problemima izjasnila se sestra iz Kardašijanskog klana:"Izbegavala sam da gledam ljude u oči verujući da tako neće videti moje lice. Bilo je to veoma loš period za mene, akne su ubijale moje samopouzdanje".

Kameron Dijaz

Kameron Dijaz
Kameron Dijazfoto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Image, Entertainment

U svojoj knjizi objavljenoj 2014. godine, Dijaz je podelila sa obožavaocima priču o borbi sa aknama koju je započela sa 20 godina -"Imala sam užasnu, užasnu kožu. Bilo je neugodno i frustrirajuće, uvek sam se osećala loše zbog svog izgleda", izjavila je Kameron.

Rijana 

Rijana Fenti
Rijana Fentifoto: Photo by Brendon Thorne/Getty Images, Entertainment

Rijana je objasnila šta radi kada joj se pojave akne: "Kada osetim da će se na mojoj koži ponovno pojaviti akne, ne konzumiram alkohol i unosim dosta vode. I ruž! Ruž je neophodan jer odvlači pažnju s mojih mana".

Ema Stoun

Ema Stoun
Ema Stounfoto: Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images, Entertainment

U jednom od intervjua, Ema je otkrila da su njeni problemi sa aknama počeli još tokom tinejdžerskih dana. Stres tokom snimanja filma “Laka petica” podstakao je njihovu pojavu zbog čega su morali da ih izbrišu u montaži.
"Shvatila sam koliko sramotno može biti kada imaš cistične akne i stvarno me zanima kako one nastaju".

Ališa Kiz

Ališa Kiz
Ališa Kizfoto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images, Entertainment

Ališa je trenutno kraljica lepog lica bez šminke, ali je u jednom intervjuu priznala da je trajalo "zauvek kako bi postigla ovakvu kožu. Znam šta znači imati lice puno nesavršenosti i bubuljica". Rekla je i da je u toku prve trudnoće izbacila mleko iz ishrane i intenzivirala unos vode što je napravilo značajnu promenu na njenoj koži.

Izvor:zena.hr