Kuhinjica

Baka Jelin ručak na brzinu: Sočne pileće grudi punjene sastojcima koje sigurno imate u kuhinji!

Punjene pileće grudi pokreće sva čula - jednostavan recept za nedeljni ručak koji se brzo sprema i još brže jede. 

04.08.2019. - 11:00h | Autor: Bakina kuhinja
Bakina kuhinja; Punjene pileće grudi
Bakina kuhinja; Punjene pileće grudifoto: Bakina kuhinja

Za ovaj recept potrebno je:

par pilećih grudi

malo senfa

so biber

100 gr suvog vrata

50 gr kačkavalja

100 gr kobasica

4-5 čena belog luka

Priprema:

Šnicle isecite po sredini i izlupajte preko folije. Posolite i pobiberite po ukusu. Premažite maslinovim uljem i izdrobljenim belim lukom, a potom napunite suvim vratom, kobasicama i kačkavaljem.
Pržite na roštilju ili tiganju u koji ste sipali malo ulja. Pecite šnicle oko 30 min. Prijatno!

Izvor: Bakina kuhinja