Slavna "očajna domaćica", glumica Eva Longorija koja iz godine u godinu zadivljuje svojim izgledom, doslovno je došetala do 96. dodele Oskara na kojoj je blistala u elegantnoj crnoj modnoj kombinaciji.

Uglavnom velike zvezde na crveni tepih pristižu direktno iz skupih automobila, limuzina, međutim, nekad ne bude tako. U Evinom slučaju prevoza nije bilo, pa je u glamuroznoj haljini koja joj je jedva dozvoljavala da korača i na vrtoglavo visokim potpeticama, pešačila do crvenog tepiha.

Simpatičan snimak je objavila na TikTok profilu uz opis: "Pravi život. Doslovno sam hodala do Oskara. Ovo je pravi život, 'iza scene', bez fensi automobila do ovde".

@evalongoria True life: I literally walked to the Oscars 😂 this is the real #bts ♬ оригінальний звук - spoti.music

Na dodeli Oskara Eva Longorija je nosila glamuroznu crnu dugu haljinu s akcentom na dekolte, a na tradicionalnoj Vanity Fair zabavi nakon toga ponela je raskošnu pripijenu haljinu, koja je na nešto izazovniji način istakla njene adute.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.