Psiholozi tvrde da način na koji držimo čašu dok pijemo može otkriti više o našoj prirodi, a evo i šta:

Stidljive

Primetili ste nekoga ko ne ispušta čašu iz ruke, piće nikad ne popije do kraja i često pije na slamku, kojom ujedno i meša piće? Reč je o stidljivoj osobi kojoj je čaša svojevrstan štit. Njome se brani od okoline i skriva se iza nje. Oni često dok drže čašu imaju ispružen mali prst. To je njihov način isticanja u društvu.

Zavodnice

Devojke koje čašu drže sa posebnom nežnošću i prefinjenošću, najčešće blizu dekoltea, prave su zavodnice. Često je prinose ustima, te dok ispijaju gutljaj nikada neće propustiti priliku da vas zavodljivo pogledaju preko ivice čaše.

Ledene kraljice

Hladan i odbramben stav glavne su karakteristike ovog tipa osoba. Često piju iz luksuznih, vinskih čaša, koje drže čvrsto ispred sebe kako bi svima jasno dali do znanja da im nisu potrebni novi ljudi u životu. Na ovaj način čuvaju svoju intimu od pogleda drugih ljudi. Osim toga, za njih je karakteristično da čašu drže obema rukama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.