Čega sve moraju da se odreknu oni koji žele da smršaju, ali i da im se kilogrami ne vrate? Da li gubitak većeg broja kilograma podrazumeva da nikada neće moći da jedu slatkiše i beli hleb? Kako je uspela da smrša 110 kg, ovog jutra otkrila nam Hristina Protić.

- Nažalost, sa kilogramima se borim više od 25 godina i kada bih sabrala sve kilograme koje sam do danas skinula, sigurna sam izgubila preko 500 kilograma! Dodaje da je kod nje odluka da smrša bila konstantna, da se uvek borila sa dijetama, skidanjem kilograma, vežbama… U jednom trenutku ostavila je sve nutricioniste i potpuno promenila način života, kako kaže bez ičije pomoći, ali uz stalnu podršku porodice.

Hristina priznaje da je skidala i po 40-50 kilograma, ali da ih je pre uvek vraćala, čak i više nego što je skinula.

- Ako jedan način ishrane date dvema ženama koje su istih godina i sa istim brojem kilograma, neće biti isti način njihovog slabljenja. Jedna možda oslabi 5, a druga 10 kilograma. Treba upoznati metabolizam i organizam. Za dve i po godine sam promenila iz korena svoj način života, objašnjava Hristina i dodaje da je sa to vreme oslabila 110 kilograma…

Najveća Hristinina kilaža iznosila je 200 kilograma, a njenu ispovest pogledajte u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.