OVAN

Današnji dan donosi vam stabilnost i dozu smirenosti u emotivnim odnosima, ali povremeno ne možete da se oduprete osećanju da vi i partner zanemarujete važna pitanja. Ne uzimajte za ozbiljno ova raspoloženja, izađite zajedno, prošetajte, biće sve bolje u večernjim satima.

BIK

Danas imate više nego dobre osnove da ostvarite susret sa osobom koja vam je interesantna, ali samo vodite računa da napravite pravi dogovor. Naime, postoji mogućnost konfuzije u komunikaciji, kao i usklađivanja što se slobodnog vremena tiče. Budite prilagodljivi.

BLIZANCI

Mislim da bi zaista bio red da napravite dogovor o susretu sa tim nekim ko vas interesuje. Nema više potrebe da neke stvari nosite u sebi, izjasnite se, pa kud puklo da puklo. Ako ste odlučili da ipak nemate hrabrosti za tako nešto, onda se zadovoljite druženjem sa prijateljima.

RAK

Današnji dan donosi vam velike mogućnosti da sredite neprijatne situacije sa partnerom iz prethodnih dana. Provedite vreme zajedno, lako će biti usaglasiti se. Ukoliko ste sami, lako možete ostvariti kontakt sa osobom koja vam je interesantna.

LAV

Pažnju emotivnog partnera ćete najbolje privući ako budete spremni da napravite kompromis i da konačno stavite tačku na čarke i distancu iz prethodnih dana. Ukoliko ste pak sami, vreme je za inicijativu prema osobi koja vam se dopada.

DEVICA

Čas ste pospani, čas rasejani, čas vam se ne radi ama baš ništa. Biće vam teško da ustanete, a kamoli da napravite neki konkretniji dogovor za izlazak. Čak iako se tako nešto dogodi, biće vrlo kratkotrajno. U suštini, jako vam je potreban odmor i opuštanje....

VAGA

Današnji dan donosi vam smirenost i stabilnost i lako zaboravljate ne neugodne situacije koje su se u prethodnim danima dogodile. Izuzetno vam prija komunikacija sa jednom osobom i trudićete se da je u potpunosti očarate, i to vrlo uspešno.

ŠKORPIJA

Vama je danas potreban mir i odmor i posvetićete se sebi, makar do kasnih popodnevnih sati. Tek nakon tog vremena bićete spremni da se eventualno vidite sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Moguće je da će partner imati neke zanimljive ideje, saslušajte ih.

STRELAC

Prepuštate voljenoj osobi inicijativu oko planova vezanih za današnji dan. Trudićete se da partneru ispunite i neke male i neke malo veće želje i da nadoknadite ono što ste možda u prethodnim danima propustili. Moguće je da će partner imati zanimljive ideje o izlasku.

JARAC

Mesec je danas u vašem polju ličnosti, donoseći vam pozitivnu energiju. Najbolje ćete provesti ovaj dan ako se uključite u aktivnosti sa prijateljima ili sa simpatijom dogovorite sastanak. Bićete otvoreni, duhoviti i lako ćete privući pažnju osobe koja vam se dopada.

VODOLIJA

Ako ste ikako u mogućnosti, ovaj dan provedite što dalje od kuće, izađite negde gde ćete biti okruženi ljudima. Potrebno vam je da se opustite i relaksirate, neće vam prijati samoća, jer ćete se samo smoriti i prespavati dan.

RIBE

Pokušavate da sagledate trenutnu emotivnu situaciju na lakši i lepši način. Pravite planove kako biste mogli poboljšati odnos sa voljenom osobom. Ipak, negde duboko u vama, stoji nezadovoljstvo celom situacijom. Ne budite malodušni, posvetite se svojim prijateljima….

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.