On je napustio prestonicu i odlučio je da oživi imanje svojih predaka u selu Šatra, kod Kuršumlije i kako kaže, danas živi kao u raju.

"Dolazio sam ovde sa ocem da radim oko voća i stalno sam pričao da to i želim. Svake godine je ta želja da promenim život bila sve jača. Dosadio mi je grad, žurke i sve što sam radio. Živeo sam poprilično turbulentan život", ispričao je Miljan.

On je, kada se pojavila korona, otišao na selo i sa sobom poveo svoju mačku, koja je i danas sa njim tu. Kako kaže, kada je došao znao je da radi samo oko voća, ali vremenom je naučio i sa životinjama i oko bašte. Sada ima svinje, koze, kokoške, zečeve i trudi se da im pruži slobodu i ljubav.

Prva prodavnica se nalazi pola sata vožnje od njegove kuće, a on je ističe uvek bio zainteresovan sam sebi da sprema hranu.

"Po mom mišljenju nema podele na muške i ženske poslove, mislim i da muškarci mogu fantastično da spremaju hranu. Postoje poslovi koje žena malo teže obavlja, pa je dobro da se tada napravi organizacija, ali pošto ja ženu nemam sve sam radim", kaže on i dodaje da mu žena nije potrebna da bi mu spremala hranu, nego da ga voli i da sa njim ide kroz život i živi ideju o zdravoj porodici na selu, u miru.

"Ja sam grad iscedio. Uzeo sam mu sve što sam mogao i zbrisao sam na vreme, pre nego što on meni krene da uzima nazad", istakao je Miljan, a kako izgleda život mladog čoveka na selu, kao i koliku podršku svoje porodice je imao u ovoj važnoj odluci u svom životu pogledajte u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.