Naime, utisci se kako se da primetiti još sležu, pa su za sada osećanja pomešana kod većine građana koji su pratili meč Srbije protiv Švajcarske. Iako je očigledan poraz naše reprezentacije uzdrmao javnost, ipak se čini da vera u momke nije sasvim izgubljena.

Tako su se neki jutros probudili ljuti, a drugi opet ponosni jer su momci dali sve od sebe, ali i odgovorili na provokacije dvojice fudbalera iz suparničke ekipe. No, nadajmo se dobroj pripremi za Evropsko prvenstvo u fudbalu, jer ipak nije kraj. A do tad, možemo i malo da se našalimo na sopstveni račun, pa je tako jedan od glavnih mimova na društvenim mrežama postala reakcija selektora Dragana Stojkovića Piksija na izjednačeni rezultat u prvom poluvremenu utakmice.

"Svi smo mi Piksi", napisao je jedan korisnik na Tviteru.

Među aktuelnijim se takođe našao još jedan Piksijev, naime, tada je žustro opsovao suparniču reprezentaciju kada je Vlahović postigao gol.

@sportal.rs Auuuuuu! #draganstojkovicpiksi #vlahovic #fyp ♬ original sound - Sportal Srbija

"Da ne bude da smo džabe išli u Katar"

Podsećamo, u ekipi Švajcarske igra i Granit Džaka koji je poreklom Albanac. Poznato je da je on, kao i Džerdan Šaćiri provocirao naše igrače, ali kap je prelila čašu kada se Džaka "uneo u facu" Nikoli Milenkoviću, a tada je nastao haos.

Skoro da je došlo do tuče, umešao se i Vanja Milinković-Savić i nekako smirio situaciju, međutim, taj kadar je jedan od najaktuelnijih na društvenim mrežama i postao je viral.

Kao opis videa stajalo je:"Da ne bude da smo džabe išli u Katar".

@ostoja38 #viral #fyp #foryoupage #goviral ♬ Welcome to Serbia - Beogradski Sindikat

"Mitrogol"

"Mitrović se prekrstio Patrijaršija se zatresla", jedan je od najpopularnijih mimova koji izražavaju ponos, uprkos porazu.

@ivanakaric5 Jesu izgubili ali su pobedili#mitrogol #mitrovic #vlahovic ♬ Igraj I Pobedi - THCF

Kadar u kojem se naš fudbaler Aleksandar Mitrović raspravlja sa sudijom je takođe postao viral.

@llarradd Mitroviæ. 🙏🏾🇷🇸🦅❤️💦#4you #fyp #tiktok ♬ Mitrogol - negujmosrbski & Ana Kokiæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.