1. Piksi Bog.
    (Beogradjanin, 03. decembar 2022 18:56)

    a cuj od 32 repke vi 29ti...moglo je biti i gore....
    (H20, 03. decembar 2022 23:49)

    Naravno, mogli smo da završimo kao vi. Izgubiš finale od Francuza i dočeka te fešta kao “pobednika srebrne medalje” ???…kao da ste otisli na svetsko prvenstvo gutanje hrenovki!
    (Dux, 5. decembar 2022 01:28)

    # Link komentara

  2. Klaviri Ostoja … нек’ си и ти написао по коју. Живели.
    (DJ KRMAK, 4. decembar 2022 19:51)

    # Link komentara

  3. @DJ KRMAK
    Sramota je kada napustis mec za olimpijsku medalju i izdas koleginicu,a kada igras za pare bukvalno pogines,kao u najnebitnijem mecu ikad protiv Medvedeva pre koji dan,nije sramota pokasti zube kad te planski provociraju,mozda je sve moglo pametnije,ali emocije je tesko kontrolisati,nazalost ovog prvog uzdizemo u sveca,a pljujemo po onima kojima je stalo,druga je stvar sto neko ima kvalitet a neko ne,ovi momci su pre Piksija bili na dnu,za vrlo kratko vreme su uspeli da se resetuju i da se nadju u Kataru preko daleko jaceg protivnika,tvoj je problem sto si ocekivao i jos mimo toga,oni su pokusali koliko su mogli,nema to veze sa ikakvim pritiskom,islo se na rizik,jer limitirani kakvi,da se ne lazemo jesu,nisu ni mogli vise,nije se uspelo ali sa dobrom analizom,menjanjem onoga sto ne valja(drugi pomocnici na klupi pre svega)a ne ponovnim kretanjem od nule i lovom na vestice,moze ici samo na bolje,isto kao i kosarka,sa najjacim sastavom ce sve biti druacije u odnosu na zadnje prvenstvo,ne moze nista preko noci,problem sto mi nemamo zeru strpljenja i nikad nismo napravili sisteme,izgubili smo deceniju u fudbalu jer smo oterali Antica nakon prve krivine,kada bude malo vise pameti u organizaciji rezultati ce i doci,a rezultati nase fudbalske reprezentacije i ovakvi kakvi su nadilaze visestruko nas fudbal kao spregu politike sa dna kace,kriminala i menadzeraja,gde jedan Vidic kada progovori o stanju u fudbalu bude provucen kroz najgore blato,i o cemu mi dalje da pricamo.
    (klavire prevozi ostoja, 4. decembar 2022 18:10)

    # Link komentara

  4. @Pravo na misljenje
    U cemu da se ugledaju,preskakanju reprezentacije(nijedan fudbaler nije odbio da igra neki mec,Novak DK gomilu puta),ili u bezkicmenjastvu(slihttanje zapadnjacima,slanje srca,angazovanje trenera srbomrzca),o Novakovom"gospodstvu" da ne govorim narocito kada psuje publiku i svoj tim,s obzirom kakav savez ih vodi vec 30 godina,kakav je pritisak na njima a podrska nikakva(ovde se navija za Titove blizance,reprezentaciji dodje saka jada da im zvizdi u zavisnosti ciji igrac trenutno ima loptu),ti momci su daleko bolji od svih nas i mozemo da im budemo zahvalni sto se uopste i cimaju da dolaze
    (gile pecinci, 4. decembar 2022 17:49)

    # Link komentara

  5. Drnch- Све лепо напишеш и онда кажеш да су навијачи, јавност, медији набили притисак играчима. Да ли си читав??!! Па то су професионални фудбалери који ако не у репрезентацији, онда у својим тимовима имају психолога који их спрема да се носе са притиском “јавности”. Одкуд је обични навијач знао да су неспремни физички у сред новембра, да је Влаховић тешки балван, да Митровић мора да игра по сваку цену, да Сергеј не може да крпи рупе оних “играча” из одбране. Какав црни притисак!!! Они су жешће лимитирани, а сем Тадића, сви до једног сплавари недорасли турнирском фудбалу. Што се мене тиче, осрамотили су нас у утакмици против Швајцарске, не у фудбалском смилсу, већ у националном смислу. Уместо да су били достојанствени, понашали су се као шипарице.
    (DJ KRMAK, 4. decembar 2022 12:55)

    # Link komentara

  6. Pa nisu isli tamo da psuju sudiju i da se tuku. Ako je to nainteresantniji dogadjaj utakmice onda smo mi promasili temu.
    (abc, 4. decembar 2022 12:13)

    # Link komentara

  7. Kiksi majstore pa ti si Bog!
    (Srki, 4. decembar 2022 12:08)

    # Link komentara

  8. Kad sam ga sinoc videla ovakvog na klupi tokom meča, zaista sam mislila da ce dobiti srčku.
    Idemo dalje!
    (Ivana, 03. decembar 2022 18:39)

    Ovo je bilo na 2:2. Razumem ga. Gledao sam snimak naše igre nakon 2:1, i neverovatan je prijem lopte naših igrača. Izbrojao sam do kraja poluvremena 11 grešaka u dodavanju ili prijemu. Kao da im neko bacio kletvu.
    (Toto-ko-tunjo, 4. decembar 2022 09:14)

    # Link komentara

  9. Piksi Bog.
    (Beogradjanin, 03. decembar 2022 18:56)

    a cuj od 32 repke vi 29ti...moglo je biti i gore....
    (H20, 03. decembar 2022 23:49)

    A eto, mogao si i ti ostati Srbin. Sreća i za tebe, da ne ispadneš 29-ti, a i za nas. Ovo poslednje bi baš tražilo opširno objašnjenje.
    (Toto-ko-tunjo, 4. decembar 2022 09:05)

    # Link komentara

  10. Jedni, drugi, treći??? Pa koga god znam praktikuje sve to zajedno! Ne pamtim kad me je neka utakmica ovako psihički uništila. Možda bih se bolje osećao i da nismo poveli. Mislio sam da ih imamo, ljudi, radovao se ko dete. Kao Radnički kad je ulazio u prvu ligu, kad smo slavili danima po ulicama. Taj osećaj. Ne pamtim sebe ovakvog. Iskreno sj'an do bola juče a i jutros ništa bolje. Preksinoć popih i leksilijum da bih zaspao. Nema nus pojava nakon piva. Čisto informativno.
    (Toto-ko-tunjo, 4. decembar 2022 09:00)

    # Link komentara

  11. Koliki je sada meni pritisak zbog vas. Ložili ste na najmanje polufinale i ja se naložila. I izgubila 5.000 evra na klađenju i šta je tragićno te pare sam uzajmila, a kako ih vratiti neznam. Proklela sam vas načisto.
    (Lepa Lori, 03. decembar 2022 23:24)

    pa ako si takva kako pise u potpisu ,snaci ces se...vratit ces brzo.... :-)
    (H20, 4. decembar 2022 08:57)

    # Link komentara

  12. Bar je emotivac, uvek bio. Nije mu svejedno kao mnogima
    (Ja, 03. decembar 2022 23:36)

    Piksi = Limeni
    (H20, 4. decembar 2022 08:56)

    # Link komentara

  13. Na stranu taneka druga zbivanja.prvo fudbaleri profesioalci ne smeju sebi da dozvole da budu tako lako isptovocirani.drugo ocigledan isti pad u drugom poluvremenu u sve tri utakmice..to je nesto za strucni stab i stojkovica.ako se situacija ponavlja onda uradi nesto.napravi izmene..u sva ta tri poluvremena vezni red nije postojao.tadicnije postojao..krivimo odbranu ali ona ne oze da funkcionise dobro bez pomoci igraca sredine terena..previse se stoji daleko od protivnickih igraca.piksi koliko god da zeli da objasni da je veliki trener jos je zelen.mislim da je trebalo da se povede malo vise igraca iz domave lige..imamo mi mnogo asova koji igraju u evropi ali je trebalo malo ubaciti i po nekoga sa nasih livada..srbija nije pokazala puno toga pa stoga nema ljutnje.izgubili smo od boljeg.u prvoj utakmici sa brazilom smo pokazali dane mozemo sa ne ide to sto se ocekuje.sve u svemu trebalo je kincentrisati ekipu na fudbal a ne na politiku..kako dapobedimo a ne kako da branimo nesto iz frustracije kada se gubi..sve u svemu to je to.
    (Katar, 4. decembar 2022 08:47)

    # Link komentara

  14. Aha sad smo svi Piksi, a kad treba lova da su uzme onda samo Piksiju leźe na račun. Nismo mi Piksi nek trpi pljuvanje za to je plaćen.
    (Nenad, 4. decembar 2022 08:03)

    # Link komentara

  15. Sad treba poslati Piksija na Kosovo ..da im objasni da je ono montiran snimak ..da se pomiri sa Albancima
    (Kriger, 4. decembar 2022 07:16)

    # Link komentara

  16. Nije smak sveta, izvucicemo pouke, generalno problem je odbrana ali ne sumnjam da idemo i na EP.
    Podrska momcima i Pixiju.
    (C i n i k, 03. decembar 2022 20:21)

    koje više pouke, gospodine c i n i k, ima li jedna da nas mimoidje, kd ćemo konačno da učimo iz prethodnih grešaka a ne da ih ponavljamo? istu grešku sa švajcarskom smo napravili i u rusiji 2018. i u beogradu pred euro. zbog albanskih igrača? molim? da su se argentinci posle foklanda tako durili i kerebečili sa englezima, nikad ne bi osvojili mondijal. umesto toga ih raznizali ko kegle. mi se fokusiramo na 2-3 albanska igrača ne vidimo celu ekipu, koja je vrlo uigrana i disciplinovana.
    zato što sve shvatamo emotivno uz primitivne reakcije. mediji nabili političke tenzije, onda se primi i javnost, a na kraju i igrači. psuje šta psuje ok ali igraš sa švajcarskom brate, promeni fokus hitno inače... se desilo šta se desilo.
    ovo je još gore nego na prethodnom prvenstvu gde smo izgubili pred kraj. sada smo izgubili jos u 75. minutu.
    sve se ponavlja, piksi zvani "podrška" zna da kuburimo i sa kondicijom i sa povredama, posle od boga darovanih brzih 2:1 se ne povlači nazad i pusti ekipu u predah i kontre i čeka poluvreme, ne on psuje od radosti, ništa ne menja, napadački fudbal, 2 u 1 napadamo evropu i svetimo kosovo bre.
    isto i sa taktički naivnijim kamerunom, brza neuračunjiva ekipa, uspeš da prestigneš i povedeš 2:1 i ti ne vratiš ekipu da je malo odmoriš nego nastaviš po istom, doduše dali su jedan gol, ali su ubrzo popili 3.
    neadekvatna formacija, nesredjen balans, povrede, kondicija, sve to ne daje reurse za "napadački fudbal". taktika služi tome da bolje iskkristiš raspoložive resurse a ne da pokaže njihove slabosti. na ovom turniru taktički lošije stojimo nego 2018. sa krstajićem.
    zašto je piksiju mnogo bolje išlo u kvalifikacijama nego na prvenstvu velika je enigma. ono i ovo su 2 razlicita piksija. očito mu ne leže turniri nego neki redji liga nacija raspored.
    dakle odradi super kvalifikacije za next euro, udjemo tamo i šta? opet se izduvamo u turnirskoj šemi? opet naidjemo na swiss? opet se nakostrešimo od šaćirija i džake pa opet psujemo šta psujemo kad damo gol? ali glavno pitanje je hoćemo li ikada početi da učimo na svojim greškama.
    (neutral fe, 4. decembar 2022 07:02)

    # Link komentara

  17. Ne shvatam kako ne vide da Piksi nije trener nego motivator. To nam je trebalo, i prošlo je u kvalifikacijama. Nažalost, to nije dovoljno za veliko takmičenje.
    Ja volim Piksija i kao igrača i ako čoveka, i uveo je napadački fudbal i duh u reprezentaciju. Na tome mu večno hvala. Ali sad nam treba neko to da nadogradi. Da popravi odbranu, da ne izgledamo kao najveći amateri.
    Nemamo kvalitet za polufinale, ali niko ne može da me ubedi da su SAD, Japan, Južna Koreja, Australija.. bolje ili da imaju kvalitetnije igrače, ili igrače iz top klubova. Pa evo prođoše. Tvrdim da smo jači i od švice, iako je juče mogla da nam napakuje i 5 golova, ali samo sa pravim trenerom. Sa nekim ko zna kad treba da se povuče, kad treba da menja, koga da menja, kako da postavi igru itd.
    Ozbiljne analize ovih utakmica treba uraditi, ozbiljne, a ne kao što oni kažu "analiziraćemo" i videti šta se od svega ovoga može napraviti. Dobro je da sad igramo Ligu Nacija sa najjačim reprezentacijama, taman nam to treba da očvrsnemo tim.
    Treba biti pametan, ali kao što piše na onoj zastavi NEMA PREDAJE.
    (Nocni vuk, 4. decembar 2022 02:14)

    # Link komentara

  18. Znam da ove stvari sto nasi pricaju nisi ok i realno ne bi trebalo to da se radi… Ali kad vidim koliko je zapad licemeran, bude mi drago. Nekako se probudi u meni onaj inat i necemo da budemo kao oni- nikad!
    Trenutno sam u inostranstvu i pratim sta se ovde pise u novinama. Vec 2x smo bili na naslovnoj uz nevidjene osude - Pixijeva proslava gola i zastava u svlacionici. A kad je bila prozivka Borjana od strane hrvatskih navijace uz sve one transparente- nista.
    Tako da…. Sto kazu u “Lepa sela..” - da koljemo mi to, ionako ce da prica da smo je klali.
    (Realno, 4. decembar 2022 01:38)

    # Link komentara

  19. Svi smo mi Piksi.
    (Djordje, 4. decembar 2022 00:30)

    # Link komentara

  20. Slika koja govori više od hiljadu reči. Baš ovako izgleda neko ko mnogo laje pa dobije preko labrnje.
    (Mikii, 03. decembar 2022 20:53)


    Eto i ti lajes i treba da dobijes po labrnji svakako, nadam se i da hoces, al nverujem da ce to da te izleci.
    Probaj inace da nadjes Pixijev govor bilo gde i bilo kada da je rekao da cemo igrati finale ili da cemo proci grupu bez problema i sl, da je nekoga potcenjivao i dr..
    (C i n i k, 4. decembar 2022 00:24)

    # Link komentara

  21. Piksi Bog.
    (Beogradjanin, 03. decembar 2022 18:56)

    a cuj od 32 repke vi 29ti...moglo je biti i gore....
    (H20, 3. decembar 2022 23:49)

    # Link komentara

  22. Imate vi srbi i igrace, i trenere, i talenat, i potencijal za velike uspehe, al treba jos nesto osim toga, fali vam objektivnost, doslednost, respekt za druge, odgovornost, humanost, iskrenost…
    (Albanac, 03. decembar 2022 21:23)

    I vama fali samopoštovanje, pa ništa...
    (Heljp NATO, Heljp!, 3. decembar 2022 23:38)

    # Link komentara

  23. Bar je emotivac, uvek bio. Nije mu svejedno kao mnogima
    (Ja, 3. decembar 2022 23:36)

    # Link komentara

  24. Koliki je sada meni pritisak zbog vas. Ložili ste na najmanje polufinale i ja se naložila. I izgubila 5.000 evra na klađenju i šta je tragićno te pare sam uzajmila, a kako ih vratiti neznam. Proklela sam vas načisto.
    (Lepa Lori, 3. decembar 2022 23:24)

    # Link komentara

  25. Nerealna očekivanja, razočarenje je peh na EP u košarci i to je činjenica. U fudbalu nikada ništa nismo uradili, po kvalitetu nismo ni u prvih 40 reprezentacija u Svetu i to je to, samo su bila nerealna očekivanja posle nekog bleska reprezentacije u kvalifikacijama, ali nije to utemeljeno na tradiciji i kvalitetu i to je to. Onaj ko se puno nadao, taj je sada i razočaran, ja se ničemu nisam ni nadao (poučen dugogodišnjim iskustvom) pa se nisam ni razočarao.
    (Džoni, 3. decembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  26. Moze i mora mnogo bolje od ovoga. Imamo kvaltet u timu sad nam treba neko ko ce pored motivatorskih sposobnosti imati i nesto znanja i prisebnosti da nam se nikad vise nebi desio Kamerun. Stojkovic je pao na ispitu kao amater.
    (gfhjbjh, 3. decembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  27. ... jedni mere pritisak :D.

    Pa ljudi, kako da kazem. Ako vam nije dobro zbog gledanja sporta, onda prebacite na 24kitchen.

    Momci probali, nije islo. Sta reci osim, bice bolje drugi put. Ne vidim razlog za nerviranje, pogotovo sto ja npr ne bih sigurno odigrao bolje.
    (nba, 3. decembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  28. Novak je veci gospodin i sportista od svih nasih fudbalera zajedno.
    Neka se ugledaju na sampiona a ne da drze onu stvar a jos prvo poluvreme nije proslo.
    (Pravo na misljenje., 3. decembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  29. nerealni su Srbi, Piksi je na klupi nije na terenu. Sta on stvarno misli o ovom timu video sam protiv Brazila u prvom - autobus ispred gola - i to mi je bilo dovoljno. Juce pricam izgubicemo slabiji smo Svice realno, svi me gledaju ko da sam pao s Marsa
    (yosemite sam, 3. decembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  30. Sve dok mi obraćamo pažnju na sve drugo sem na fudbal tu ćemo i biti - daleko od evropskog fudbalskog vrha. Hrvati su to prevazišli i evo gde su. Nama je važnije koji broj Šaćiri nosi na dresu, da li je Džaka pogledao nekog popreko i gledamo na sve kao "provokaciju". Jednu utakmicu smo doveli skoro do tuče jer ne znamo da priznamo da je protivnik bio bolji. Iskomleksiran narod koji o sebi ima visoko mišljenje. Dok se tako ponašamo takvi će rezultati biti. Jadno!
    (Džigi, 3. decembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  31. Imate vi srbi i igrace, i trenere, i talenat, i potencijal za velike uspehe, al treba jos nesto osim toga, fali vam objektivnost, doslednost, respekt za druge, odgovornost, humanost, iskrenost…
    (Albanac, 3. decembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  32. Zemlja koja je poslala fudbalere da brane pravoslavlje umesto da igraju nogomet, zemlja koja je poslala selektora da fašističko-rasistički psuje protivničke igrače umesto da trenira svoj tim, završi ovako. Poražena, osramoćena, isfrustrirana, besna na svet umesto na sebe"
    (Cistasrbija, 3. decembar 2022 21:21)

    # Link komentara

  33. Slika koja govori više od hiljadu reči. Baš ovako izgleda neko ko mnogo laje pa dobije preko labrnje.
    (Mikii, 03. decembar 2022 20:53)

    Mozda je malo surov komentar, mozda cak i neumeren, ali je na zalost istinit.
    (Deda, 3. decembar 2022 21:21)

    # Link komentara

  34. Treba pustiti najbolje mlade igrace iz nase lige u representaciju I onda bi se oni trudili I borili da se pokazu I dokazu, ovako svaki put prodjemo isto!!!
    (Nemanja, 3. decembar 2022 21:17)

    # Link komentara

  35. Nasa reprezentacije je igrala kao na poljacentu u nekom zabacenom selu bez organizacija i lidera u timu a specijalno Piksi koji nije dobro izbalansirao tim umesto sto je ubacio sve zvezde-egoisticnog karaktera gde nikad nece moci da doprinesu rezultat..
    (Solo, 3. decembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  36. Slika koja govori više od hiljadu reči. Baš ovako izgleda neko ko mnogo laje pa dobije preko labrnje.
    (Mikii, 3. decembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  37. Предлажем Терзу уместо Пиксија да Коначно сахранимо фудбал у Србији
    (Дрндоје, 3. decembar 2022 20:45)

    # Link komentara

  38. "Svi smo mi Piksi"

    I am Groot!
    (Groot, 3. decembar 2022 20:31)

    # Link komentara

  39. Piksi je posle Tumbe preporodio reprezentaciju. Pokusao je svojim smekom da podigne ekipu i naciju da ubedi da smo bolji nego sto jesmo. Nista sporno. Mi bolje igrace nemamo. Svajcarska je bila odlicna prilika da vidimo gde smo, sta smo i sta mozemo. Ta utakmica je i pokazala nase pravo merilo. Kvaliteta nema u komforu. Nemamo brze, tehnicki doterane igrace koji mogu 90 minuta da nose igru. Mi imamo jednog Tadica i tri napadaca sidrasa. Bolje bi bilo da imamo 3 Tadica,ali nemamo. Nabili smo pritisak igracima i ekipi pa su igrali u grcu. Problem je i u nama navijacima. Vecina njih nije sagledala sustinski problem naseg fudbala vec lece frustracije suludim komentarima.
    (Drnch, 3. decembar 2022 20:22)

    # Link komentara

  40. Nije smak sveta, izvucicemo pouke, generalno problem je odbrana ali ne sumnjam da idemo i na EP.
    Podrska momcima i Pixiju.
    (C i n i k, 3. decembar 2022 20:21)

    # Link komentara

  41. E, ovo je slika koja treba sve da nas plasi, na temu, "Jel treba Piksi da ostane?" (sto ne znaci da ne moze doci neko gori)
    Alo, covece, imas celo poluvreme jos da igras, kakva je ovo malodusnost!? Pogotovo sto te gleda cela drzava i svi igraci. Sta su igraci posle ove slike trebali da zakljuce? Pa onaj Nemac pre neko vece, i Amerikanac veceras, komanduju uz aut liniju i kad je sve ocigledno izgubljeno, a ti imas 2:2 i celo poluvreme pred sobom (i pauzu pre toga).
    (Dodo, 3. decembar 2022 19:43)

    # Link komentara

  42. Piksi je možda bio velik fudbaler al ne znači da je i dobar trener!
    (peraždera, 3. decembar 2022 19:42)

    # Link komentara

  43. Krstajić je bolji uspeh imao na prošlom SP...imao je 1 pobedu...ovo je beda, jad, nekultura...
    (prost Srbin, 3. decembar 2022 19:27)

    # Link komentara

  44. Svi ste vi iz Pasje Poljane... Ja nisam Piksi...
    Ljudi, poštujte sebe, imajte dostojanstvo... Koji Piksi... Koji fudbal!
    (Simpson, 3. decembar 2022 19:14)

    # Link komentara

  45. Dobro su odigrali momci s obzirom na okolnosti. To što javnost živi u svetu fantazija gde su kuće od čokolade a prozori od marmelade to je druga stvar. Mi više nismo sila kao što smo bili pre. Piksi radi dobar posao u vezi reprezentacije pogotovo ako pogledamo kakav je haos bio pre njega. Nema on ni približno na raspolaganju igrače kakve je imao Antić a pogotovo ne kakve je imao Santrac.
    (Aron, 3. decembar 2022 18:59)

    # Link komentara

  46. Piksi Bog.
    (Beogradjanin, 3. decembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  47. Kad sam ga sinoc videla ovakvog na klupi tokom meča, zaista sam mislila da ce dobiti srčku.
    Idemo dalje!
    (Ivana, 3. decembar 2022 18:39)

    # Link komentara

  48. Svi ostali treneri vitalni, puni energije, komanduju sa aut linije, bodre, malo iskusniji treneri se konsultuju sa pomocnicima oko taktike, u rukama im konstantno papir i olovka, beleze, posmatraju, menjaju... A sta radi ovaj? Kaze ajde momci, igrajte fudbal, dere se i psuje kad ubodu i dobija srcku kad gube.
    (Dar, 3. decembar 2022 18:21)

    # Link komentara

  49. Čovjek koji vodi jednu reprezentaciju na svjetsko takmičenje takodje prestavlja tu zemlju u svakom smislu.
    Sledeći puta kada budete igrali sklonite malu dječicu ispred ekrana i obaveznu pustite im neki dokumentarac gdje će nešto pametno da nauče i odrastaju zdravo.
    (PG 13, 3. decembar 2022 18:07)

    # Link komentara

  50. veliki uticaj(negativan) na kompletan utisak reprezentacije ,pre i u toku SP,dolazi nam iz kuhinje ljudi kojima je neuspeh najvise odgovarao.....
    Srbijo medju šljivama...
    (Krstaja, 3. decembar 2022 17:56)

    # Link komentara

  51. Očigledno još u direktnom prenosu je bilo da je Piksi u totalnom nogdaunu nakon izjednačujućeg gola Švajcarske.
    Kao da je Majk Tajson prošao kroz njega
    (Aragorn, 3. decembar 2022 17:54)

    # Link komentara

  52. Ajd sad svi kuci, dosta je bilo
    Ne valja preterivati
    (aca, 3. decembar 2022 17:47)

    # Link komentara