Plave oči

Plave oči su same po sebi upečatljive pa im zbog toga crna boja nije potrebna. Ukoliko da ih istaknete još više poigrajte se sa zelenim i tirkizno plavim nijansama tuša za oči. One će dodatno naglasiti prirodnu boju i staviti vaš pogled u prvi plan.

Zelene oči

Ova boja očiju vrlo je romantična i ženstvena i zato zahteva dodatnu pažnju. Crni tuš možete da kombinujete za večernji izlazak i to uz crnu ili zelenu senku, a za dnevnu varijantu birajte nešto smelije boje. Bronzana, svetlo braon najbolje će da se stopi s vašom prirodnom bojom očiju.

Svetlo braon oči

Oči boje kestena vrlo su tople i neutralne te ih zato možete istaknuti na najviše načina. Uz vašu prirodnu boju očiju savršeno odgovara tamno braon tuš za oči, a ne možete da pogrešite niti s klasičnim crnim. Najblaža dnevna varijanta je bronzana boja i ona starog zlata koje decentno ističu pogled.

Tamno braon oči

Prodorne, mistične i zavodljive oči koje krasi zagasito smeđa boja vrlo se dobro slažu s crnim tušem. No to ne znači da je on najbolji izbor. Ako želite da maksimalno istaknete pogled, posegnite za plavim tušem. On može dabude nešto svetliji s dodatkom sedefastog sjaja ili pak neka od zagasitih pastelno plavih nijansi.

Izvor: Zadovoljna.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.