Ako stavite ovaj ZAČIN NA RADIJATOR, dogodiće se ČUDO: Ne samo što ćete uštedeti, već ćete i neutralisati loše mirise!

Želja da učinimo svoj dom prijatno mirišljavim često nas navodi na kupovinu skupih proizvoda, ali postoje jednostavni i zdravi načini da postignemo isti efekat, a sve što treba je da otvorimo ormarić u kuhinji.

Izvor: 24sedam.rs/K. B.  |  
Foto: Andrew Angelov/Shuttrstock
Foto: Andrew Angelov/Shuttrstock
.

Jedan od prirodnih načina osvežavanja vazduha u domu uključuje korišćenje lovora, začina koji se obično već nalazi u našim kuhinjama. Lovorov list nije samo efikasan u apsorbovanju neprijatnih mirisa, već i pruža prijatan miris koji može pozitivno uticati na naše raspoloženje. Ljudi koji su isprobali ovu tehniku tvrde da deluje opuštajuće, poboljšava raspoloženje i olakšava uspavljivanje.

Sve što treba da uradite jeste da stavite 4-5 lista lovora na topao radijator, i već nakon nekoliko minuta osetićete širenje prijatnog mirisa po celoj kući. Ako nemate radijator na koji direktno možete postaviti listove lovora, možete koristiti otpornu posudu na toplotu. U nju stavite malo tople vode i nekoliko listova lovora, a potom je postavite na radijator. Iako će ovaj metod zahtevati nešto više vremena, postići ćete isti efekat.

U trenucima stresa, nesanice ili lošeg raspoloženja, iskoristite ovu jednostavnu metodu kako biste osvežili vazduh u svom domu i uživali u prijatnom mirisu lovora.