"VERNOST" IM PIŠE NA ČELU: Ovi horoskopski znaci NE VARAJU SVOJE PARTNERE

Horoskop može da nam otrkije dosta toga o nečijoj ličnosti. Uvek se pitamo, da li je osoba koja nam se dopada neko ko je pouzdan, veran i želi dugu stabilnu vezu ili je više okrenuta ka slobodi i avanturama. Astrolozi su se pozabavili ovom temom i došli su do zaključka koji horoskopski znaci su najverniji u vezi.

Izvor: Sensa/Libertatea/ A.S.  |  
Foto: 4 PM production/Shutterstock
Foto: 4 PM production/Shutterstock
.

Ovo su 5 vernih horoskopskih znakova.

1. Bik

Bez obzira što za Bikove važi mišljenje da ih više zanima udobnost i materijalna obezbeđenost, ipak su im ljubav i partnerska ispunjenost najbitniji. Bikovi su istinski srećni samo ako se osećaju voljeno, zaštićeno i podržano od strane partnera. Miran i skladan i uravnotežen odnos im daje sigurnost i stabilnost. Tu leži njihova istinska sreća.

2. Rak

Rak spada u najlojalnije horoskopske znakove. Rakovi su porodični, postojani i velikodušni. Umeju biti ponekad sebični, ali su ipak tu uvek za svoje voljene. Žele sa jednim partnerom da budu do kraja života. Večiti, nepopravljivi romantici.

3. Devica

Devicesu stabilne u ljubavi. Ne teže ka vatri, strasti i ljubavnicima. Potrebna im je stabilnost i iskrena naklonost partnera. Device su u isto vreme veoma racionalne i osetljive. Zbog toga se emotivno vežu za ljude u koje se zaljube i ne pomišljaju da se venčaju osim ako nije iskrena ljubav u pitanju.

4. Vaga

Vaga želi ozbiljnu i duboku povezanost. Ako pronađu prave partnere, nikada ne razmišljaju o nekom drugom ili razvodu. Vage znaju da budu divni partneri i roditelji. Oni su najuravnoteženiji ljudi u porodici i sposobni su na velike žrtve da bi usrećili druge. Ceo život misle pre svega na druge, a tek onda na sebe.

5. Jarac

Poznato je koliko su Jarčevi stabilni i samouvereni , proračunati, dobro orijentisani u životu i vredni. Za Jarčeve, porodica je njihova vizit karta. Ponosni su na svoju porodicu. Jarčevi kasnije ulaze u ozbiljne partnerske vode zato što su izbirljivi i treba im neko sličan njima. Ne žele ljude koji imaju drugačiji životni stil od njih.