Vage beže što dalje od gužve, kod Devica varniči, Stelčevi ne mogu da izbegnu ljude koji im unose nervozu

Divan subotnji dan, a da li su tako divne i današnje astrološke prilike?

Malo da bežimo, foto: Depositphotos/Author: zatletic
Malo da bežimo, foto: Depositphotos/Author: zatletic
.

OVAN

Možda ste ovaj dan namenili za odmor i opuštanje, ali budite uvereni da je teško da ćete moći u njemu u potpunosti da uživate. Vrlo brzo će se pokazati da se događaji nižu jedan za drugim, a vama će povremeno biti teško da se izborite sa dešavanjima. Bar je emotivno ovo vrlo podsticajan dan.

BIK

Ako ne budete morali da se posvetite poslovnim obavezama, onda ćete morati da se okrenete ličnim ili porodičnim. U svakom slučaju, ništa od vašeg odmora. Ukućani vam mogu odvlačiti energiju i povremeno ćete biti na granici rasprave sa njima. Emotivno – nestabilno.

BLIZANCI

Stigao vas je umor, jer su vas prethodni dani dosta iscrpeli. Ipak, ako očekujete da ćete moći da budete relaksirani, to se verovatno neće dogoditi. Moguće je da će vam biti potrebno mnogo strpljenja i u komunikaciji i u kontaktima sa ljudima. sa emotivnim partnerom moguća je rasprava.

RAK

Ako ste imali poslovne planove, doći će do izvesnih komplikacija. Dan nije dobar za baratanje novcem, a računajte slobodno da ćete imati i veće troškove. Nešto je bolja situacija u odnosu sa emotivnim partnerom – pored njega ćete moći da se opustite i ulepšate sebi dan.

.

LAV

Vaši pokušaji da tolerišete neke situacije sa saradnicima ili poslovnim partnerima uglavnom će ostati samo na pokušajima. Tenzija postoji i teško je doći do kompromisa. Ukoliko ne radite, sve ovo će se preneti u vaše emotivne relacije. Biće vam potrebno mnogo strpljenja sa voljenom osobom.

DEVICA

Izuzetno vas muče i opterećuju neke situacije u poslovnom segmentu. Moguće je da je odnos sa kolegama na staklenim nogama i danas može doći čak i do varnica. I vi i druga strana imate jake argumente za svoje ponašanje. Pokušajte da sa voljenom osobom budete tolerantniji.

VAGA

Ako morate danas da se posvetite poslovnim obavezama, ništa vam neće ići od ruke. U suštini, ovaj dan vam je potreban da biste se rasteretili i najbolje ćete ga provesti ako budete daleko od gužve, možda samo u kontaktu sa emotivnim partnerom. Sve ostalo će biti samo nerviranje i gubljenje vremena.

ŠKORPIJA

Teško ćete se fokusirati, a teško će vam biti i da uklopite sve ono što morate završiti. Nećete znati čemu da se priklonite – poslovnim ili ličnim prioritetima. U svakom slučaju, računajte da vam je prvi deo dana dosta naporan i pod tenzijom. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje i opušteniju energiju.

.

STRELAC

Nervoza u komunikaciji će danas biti više nego prisutna kod vas. Kao za baksuz – bićete primorani da non stop budete u kontaktu sa ljudima koji vam unose nervozu i koje želite da što pre skinete „sa dnevnog reda“. Neusklađenost sa voljenom osobom. Moguće je da nećete ostvariti željeni susret.

JARAC

Dan koji se može pokazati kao jako naporan u poslovnom segmentu. Takođe, obratite pažnju na finansije - mogućnost gubitka novca ili većih troškova. Dobar je momenat da se vidite sa prijateljima ili sa nekim osobama koje odavno želite da susretnete. Odvojite vreme za drage ljude.

VODOLIJA

Danas ste impulsivniji nego inače, ponašanje vam je promenljivo, pa možete u očima drugih izgledati kao neko ko je nepouzdan i hirovit. Ovo naročito neće dobro izgledati ako se tek upoznajete sa nekim i možete pokvariti prvobitan dobar utisak. Pokušajte da budete malo umereniji.

RIBE

Neke stvari vas jako opterećuju i teško je da ćete to moći da sakrijete od onih koji su vam najbliži. Postoji zabrinutost zbog situacije u finansijskom segmentu. Takođe, prilično ste opterećeni razmišljanjima da emotivni partner nešto krije od vas. Pokušajte da se smirite u razgovoru sa prijateljem.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/