Utorak je: Blizanci su umorni i iscrpljeni, Vage imaju neočekivan finansijski izdatak, Ovnovi gore od strasti

Šta su nam zvezde pripremile ovog utorka?

Kakav utorak je pred nama?, foto: New Africa/Shutterstock
Kakav utorak je pred nama?, foto: New Africa/Shutterstock
.

OVAN

Ne žalite truda i aktivirajte se na svaki mogući način. Više je nego izvesno da vas očekuje jedan priliv, ali budite spremni da deo novca odmah prosledite. Neke obaveze čekaju. Savršen trenutak za tajni emotivni susret. Strast naglašena.

BIK

Vaši se planovi odvijaju dobro, ali vi sami nećete biti u najboljem raspoloženju. Iskoristite dan da se čujete sa nekim od spoljnih saradnika ili da pokrenete priču sa poslovnim partnerima iz inostranstva. U emotivnom segmentu promenljivo raspoloženje.

BLIZANCI

Umorni ste i iscrpljeni, ali ne smete dozvoliti da ove okolnosti utiču na vas. Danas je jedan od boljih dana da se angažujete u razgovorima sa ljudima koji su vam bitni. Iskoristite popodne da se odmorite. Emotivno odlično vreme.

RAK

Dobijate šansu da jednom od poslovnih partnera prosledite svoju ideju. Iako ovu osobu smatrate autoritetom u svom domenu, ona je itekako spremna da prihvati vaše predloge. Nemojte zapostavljati emotivnog partnera, nađite vremena za njega.

Kakav utorak je pred nama?, foto: New Africa/Shutterstock
Kakav utorak je pred nama?, foto: New Africa/Shutterstock
.

LAV

Krenuli ste na posao u mnogo odlučnijem raspoloženju, rešeni da danas konačno završite nešto što se danima razvlači. Ipak, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni rezultatima. Jedna osoba privlači vašu pažnju, ali smatrate da je previše rano za akciju.

DEVICA

Ne samo što je ovo dobar dan u poslovnom segmentu, već vas može potrefiti i ljubavna sreća. Device u toku dana upoznaju osobu sa kojom će kratko porazgovarati, ali koja će ostaviti utisak na njih. Ako postoji ljubav na prvi pogled – danas bi mogla da se pokrene.

VAGA

Totalno ćete se smoriti kada shvatite da ćete ipak morati da platite nešto za šta ste mislili da ćete uspeti da „preskočite“. Nećete biti zadovoljni ni promenama koje su nastupile u nekom dogovoru. Zato je najbolje okrenuti se ljubavi, tu ne možete da omašite.

ŠKORPIJA

Danas ćete verovatno i sami u jednom trenutku biti zbunjeni koliko se sve odvija baš kako treba i kako vam situacije idu na ruku. Dogovori funkcionišu, dobili ste potvrdu o uplati novca, komunicirate odlično sa nekim ko vam se dopada.

Kakav utorak je pred nama?, foto: New Africa/Shutterstock
Kakav utorak je pred nama?, foto: New Africa/Shutterstock
.

STRELAC

Taman ste mislili da ćete ovaj dan uspeti da prođete bez trzavica, kad eto problema pred kraj radnog vremena. Ukoliko vam nestanu podaci sa kompjutera, setite se da ste bili upozoreni na vreme...Emotivni partner je izabrao da vam skače po živcima..

JARAC

Nije da vas ne interesuje što će sve po pitanju posla danas funkcionisati baš kako treba...i to što ćete se i finansijski ovajditi...sve je to u redu, ali vas i misli i srce uglavnom vuku na neku drugu stranu – prema osobi koja vam je itekako zapala za oko.

VODOLIJA

Dan je najviše dobar za privatnike ili za one Vodolije koje su se lično angažovale oko nekog dodatnog posla. Obuzeti ste strašću i želite da se što pre vidite sa predmetom svojih želja. Vreme kao stvoreno za neke tajne dogovore i kontakte.

RIBE

Budite oprezniji na poslu. Ne zbog velike količine obaveza, nego ste zamišljeni i neobazrivi, pa možete pogrešiti. Nemojte dozvoliti da pokvarite popodne, jer vas tada očekuje više nego zanimljiv izlazak sa prijateljima i voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/