OVAN

Definitivno vas čekaju problemi u poslovnom okruženju i sa saradnicima, ali je isto tako sigurno da ćete imati više nego dobru volju i da ih rešite. Ako se na pravi način postavite prema nekim ljudima, moći ćete i od njih da zatražite pomoć. Napetost između vas i voljene osobe.

BIK

U dobrom ste raspoloženju i prijaće vam podsticajna atmosfera na poslu. Sve je užurbano, ali vi uspevate da se dobro snađete u svim situacijama. Možda ćete malo teže moći da se dogovorite sa emotivnim partnerom oko nekih planova, vi bi na jednu, on na drugu stranu.

BLIZANCI

Pred vama se otvara mogućnost kraćeg poslovnog putovanja, koje vam najavljuju za naredne dane. Uzbuđeni ste, ali i pomalo strahujete od ishoda razgovora koje trebate da obavite. Jaka emotivna inspiracija pa ćete umeti da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

RAK

Moguće je da ćete biti iznervirani zbog promena koje saradnici pokušavaju da uvedu u vaš dogovor. Nema razloga za sukobe, smanjite nervozu i napravite kompromisno rešenje. Zamišljeni ste i nesigurni, želite da pokrenete komunikaciju sa jednom osobom, ali vas drma trema.

LAV

Ovo definitivno nije pravi dan da se donose neke značajnije odluke. Takođe, možete se naći na meti ljudi koji pokušavaju da vas prevare ili obmanu na neki način. Ni emotivni segment danas nije najbolji. Možete sumnjati u voljenu osobu, ali ćete i vi biti skloni manipulacijama.

DEVICA

Danas su mogući neplanirani troškovi. I vi ste u rasipničkom raspoloženju, pa nećete voditi računa o tome na šta vam odlazi novac. Niste zadovoljni odnosom kolega prema vama. Nećete se libiti da pokažete nezadovoljstvo emotvinom partneru povodom njegovih postupaka.

VAGA

Danas vam se može ponuditi dobra poslovna prilika. Spremni ste da se aktivirate u novim poslovima i sa zadovoljstvom ćete prihvatiti. U suštini svaki izazov sada predstavlja podsticaj za vas. Tako ćete reagovati i u emotivnom segmentu gde vas očekuje par interesantnih poznanstava.

ŠKORPIJA

Konkurencija će se danas svakako aktivirati i budite spremni da čujete i neke stvari koje vam ne prijaju. Umećete vi da odgovorite istom merom, ali to svakako neće popraviti loše odnose. Imate osećaj da u emotivnom segmentu ništa ne ide onako kako bi trebalo.

STRELAC

Svesni ste da neki saradnici zabušavaju, ali trenutno ne želite da dižete buku oko toga. Stalo vam je da završite posao koji ste otpočeli i spremni ste da preuzmete i dodatni deo obaveza na sebe. Imate osnove za dobru komunikaciju sa voljenom osobom.

JARAC

Možda ćete biti umorni kada današnji dan prođe, ali je sigurno da možete napraviti neke značajne pomake u poslovnom segmentu. Imate dobar plan i pridržavate ga se. Sviđaju vam se neka simpatična podbadanja sa osobom koja vas interesuje.

VODOLIJA

Bitno vam je da završite ono što ste započeli i to pre predviđenog roka. Zato ćete ubrzati tempo da biste sve postigli. Vodite računa da vas greške ne vrate na početak. Još jedan dobar dan za flertovanje, ali i za komunikaciju u vezi bitnih pitanja sa voljenom osobom.

RIBE

Pitate se da li su vaši zaključci bili pogrešni i koliko možete da nekim ljudima verujete u ovom trenutku. U razgovoru sa nadređenim iznećete svoje sumnje. Čini vam se da voljena osoba izbegava neka pitanja. Nećete tek tako lako odustati da saznate ono što vas interesuje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.