Ovi horoskopski parovi NE BI TREBALO DA BUDU ZAJEDNO: Da li ste među njima?

Postoje određeni parovi koji ne funkcionišu zajedno.

Izvor: index.hr  |  
Ilustracija; Foto: Motortion Films/Shutterstock​
Ilustracija; Foto: Motortion Films/Shutterstock​
.

Njihovi odnosi često su puni nesuglasica i sukoba, a možda su zvezde glavni krivci. Ova tri horoskopska para ne bi trebalo da budu zajedno.

Strelac i Ovan

Strelčevi su poznati po svojoj nezavisnosti i želji za istraživanjem, dok su Ovnovi energični, strastveni i avanturistički nastrojeni. Oboje vole preuzimati inicijativu i često se takmiče u dominaciji. Ipak, takva konkurencija može da dovede do stalnih sukoba i nedostatka kompromisa.

Rak i Vodolija

Spoj ovih znakova može da bude poput mešanja vode i ulja. Rakovi su emotivni, brižni i vezani za porodicu, dok su Vodolije prvokativne, nezavisne i sklone eksperimentisanju. Emocionalnost Raka može da bude preplavljujuća za distanciranu i hladnu Vodoliju, dok Vodolije svojom nezavisnošću i promenjivim raspoloženjem mogu izazvati nesigurnost i neprijatnost kod Raka.

Devica i Lav

Ovo je kombinacija u kojoj se susreću perfekcionista i egocentrik. Device su praktične, analitične i posvećene, dok su Lavovi dominantni, samopouzdani i željni pažnje. Devica će često kritikovati Lavovu impulsivnost i velikodušnost, dok će Lavovi smatrati Devicu previše kritičnom i pedantnom. Ovaj konstantni sukob između praktičnosti i egoizma može ozbiljno ugroziti stabilnost odnosa.