OVE NEDELJE: Vage se konačno pokreću s mrtve tačke; Vodolije biraju da se osame, Lavovi su u razmišljanjima "šta dalje"

Nekim znacima će danas prijati samoća, a neki će konačno malo da se pokrenu. Kakva je situacija sa vama?

Foto: fizkes / Shutterstock
Foto: fizkes / Shutterstock
.

OVAN

Usmereni ste na svoj dom I porodično okruženje. Odatle crpite snagu I energiju za sledeću radnu sedmicu. Uživaćete u ispunjenom danu, a kasni popodnevni I večernji sati vam donose I mogućnost susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

BIK

Polje pokreta, izlazaka, kratkih putovanja je danas naglašeno, pa bi bilo najlepše provesti dan u društvu sa ljudima koje volite I koji su vam bliski. Još ako bi moglo da se ode makar na par sati van grada I prošeta po svežem vazduhu..

BLIZANCI

Svi razmišljaju o provodu I opuštanju, a vi razmišljate šta morate uraditi sledeće nedelje I već u glavi pravite plan rada. Doduše, stići ćete I da se opustite sa voljenom osobom, ali I da zajedničkim snagama potrošite više novca nego što ste planirali.

RAK

Mesec je danas u tranzitu kroz vaš znak I polje ličnosti I sigurno je da ćete imati promenljiva raspoloženja. Često ćete biti na ivici da zaplačete. Umesto da jadikujete, opustite se negde ili se malo rekreirajte I ne brinite – uvek posle kiše dolazi sunce.

LAV

Bacilli ste se u razmišljanje. Gde ste trenutno I gde želite dalje. Svesni ste da ste pri kraju sa nekim problemima I opuštenije razmišljate o budućnosti. Nadate se da će naredni period pokazati da ste bili u pravu. Mislite na nekog ko trenutno nije blizu vas.

DEVICA

Dan kao stvoren za proslave I veselja, u suštini – za okruženost dragim ljudima I prijateljima. Jedino što će smetati u svemu ovome jeste što emotivni partner očekuje da ide sa vama, a vi niste raspoloženi za tako nešto. Želite vreme samo za sebe.

VAGA

Vreme je da malo mrdnete iz kuće. Doduše, nećete baš biti raspoloženi za takve aktivnosti, ali će vas prijatelji ili voljena osoba ubediti da je pravi trenutak da se ode negde u zanimaciju, šetnju, provod. I nećete se pokajati. Opustićete se.

ŠKORPIJA

Samo da se ne sedi kod kuće I gubi vreme. Potrebno je izaći, najbolje sa voljenom osobom I provesti jedan fenomenalan dan. Kada na kraju vikenda saberete koliko ste potrošili, verovatno vam neće biti dobro. Ali šta da se radi….

STRELAC

Želite da uvedete neke pozitivne promene I kod sebe, ali I u emotivnom odnosu. To će biti prihvaćeno na najbolji mogući način od strane voljene osobe. Dan lepih I podsticajnih dešavanja u kojima ćete uživati…i možda potrošiti više nego što ste planirali.

JARAC

Najveći deo vaših misli I događaja će biti usmeren na emotivne odnose. Ovaj dan provedite sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, pravi je trenutak da izađete sa prijateljima, jer vam je potrebno društvo I opuštenost a postoje šanse I za nova poznanstva.

VODOLIJA

Morate se posvetiti obavezama koje ste u poslednje vreme zapostavili. Takođe, pravi je trenutak i da se opustite I relaksirate I povedete više računa o sebi. Pitanje je koliko ćete biti raspoloženi za kontakte sa drugima, potrebno vam je da budete sami.

RIBE

Dok Mesec tranzitira znakom Raka I vašim poljem ljubavi, vi se pokrećete u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno vam je njeno prisustvo I bliskost, pogotovo što se osećate malo nesigurno. Pojedini će provesti dan u društvu sa prijateljima.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com