Otkrijte skrivenu strast u sebi: Šta svaki znak Zodijaka privlači, a šta odbija u krevetu?

Vodeni znakovi poput Riba, Vodolija i Rakova vole seks koji je ispunjen osećanjima i intimnošću. Odbija ih ignorisanje i nezainteresovanost. Proverite šta je to što opisuje vaš horoskopski znak.

Foto: 4 PM production / Shutterstock
Foto: 4 PM production / Shutterstock
.

Svaki znak horoskopa ima jedinstven seksualni identitet i važno je da znamo kome je šta potrebno. Što više znate o seksualnom identitetu svog znaka, to će vaše vođenje ljubavi biti strastvenije i bolje.

1. Ovan

Ovnovi su poznati po svom impulsivnom, brzom pristupu životu. Podstaknuti su strašću, pa vole nenajavljeni, iznenadni seks. Ništa ne uzbuđuje ovaj znak kao vođenje ljubavi u toaletu ili na prednjem sedištu automobila. Koristite i seksi igračke, to će dodatno probuditi njihovu strast.

Ovan je prvi znak Zodijaka, i s obzirom na to, može se reći da su oni ti koji vole da načine prvi korak. Takođe, Ovnovi imaju kratku pažnju pa nisu baš raspoloženi za neku dugu predigru. Delovanje i preuzimanje inicijative su ključni.

2. Bik

Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Vole da istražuju svoja čula, pa je njihov seksualni apetit usko povezan sa zvukom, vidom, ukusom, mirisom i dodirom. Za razliku od Ovnova, oni vole kada se stvari odvijaju polako pa je duga predigra za njih veoma važan činilac svakog seksualnog odnosa.

Ako je vaš partner Bik, očaraćete ga romantičnom večerom, šlagom i čokoladom, svećama, mirisnim uljima...

Ne zaboravite i na romantičnu muziku. Dodirujte ih nežno po celom telu... Uživaćete zajedno kao nikad do sada. Bik ne voli lenjost, zato uvek održavajte vašu spavaću sobu urednom, piše 24sata.hr.

3. Blizanci

Blizanci su po prirodi avanturisti, pa je tako i u seksu. Oni vole razne eksperimente, žive pod motom "Raznolikost je začin života". Spremni su da isprobaju skoro sve.

Jedino što Blizance odbija je monotonija. Njima upravlja Merkur, planeta komunikacije, pa su seksi razgovori definitivno ono što morate da probate s njima. Oni takođe vole i da igraju igre u kojima će svako imati svoju ulogu.

Blizanci vole da ih slušate, a od presudnog značaja je i kontakt očima. Zato naćulite uši i prepustite se Blizancima.

4. Rak

Intimnost je velika stvar za ove slatke, osetljive vodene znakove. Rakovi moraju da osete sigurnost pre nego što odluče da izađu iz svojih oklopa. Njima vlada Mesec, planeta emocija pa bi bilo dobro da uključite što više romantičnih gestova u vaš odnos. Ovaj znak voli maženje, grljenje, češkanje...

S Rakovima treba biti strpljiv. Lezite i gledajte jedno drugome u oči. Zapamtite da sve mora biti uzajamno. Odvojite dosta vremena za obostrano zadovoljstvo. Takođe, vole oralni seks.

Ako osete da ih ignorirate ili da niste više zainteresovani mogli bi da vas odmah izbace iz svog života.

5. Lav

Lavovi su dramatični, pa kada je u pitanju seks, spavaća soba se brzo može pretvoriti u pozornicu. Oni obožavaju da budu u centru pažnje. Mogli bi vam čak predložiti i snimanje seksa, jer ipak su oni "filmske zvezde".

Pod vladavinom Sunca, Lavovi se osećaju kao da se sve vrti oko njih. Neka se vaš Lav oseća kao kralj/kraljica, a vi ćete biti nagrađeni.

6. Devica

Device su apsolutno opsednute seksom i stvarno uživaju u svakom njegovom trenutku. Oni su ipak senzualni zemaljski znakovi!

Pod uticajem Merkura (planete komunikacije), Device vole da razgovaraju - pričajte s njima o seksu, eksperimentisanju i tome slično. Device vole detalje, pa se ustresredite na njih, uključite i puno predigre.

Ono što kod Device mora bit tip top je higijena. Tako da obavezno pripazite na to.

7. Vaga

Vagom vlada Venera, planeta ljubavi i lepote. U skladu s tim, Vage se prema svojim ljubavnicima odnose kao prema dragocenim umetničkim delima. Vage obožavaju eleganciju i sofisticiranost. Vage su takođe vrlo vizualne osobe, pa će im se svideti luksuzni donji veš ili prljavi ples.

Vage su poznate po svojoj avanturističkoj prirodi i u spavaćoj sobi. Ipak, najbrži put do srca Vage uvek je kroz um. Čak i ako je neko savršen u krevetu, Vaga će se odmah isključiti ako nije misteriozan i zanimljiv.

8. Škorpije

U astrologiji Škorpije se smatraju jednim od najerotičnijih znakova Zodijaka. Energija Škorpije kombinuje strast s dubokom emocionalnom intimnošću, pa ne treba da se čudite ako vas Škorpija privuče poput magneta.

Škorpije vole igru moći. Ne boje se da istražuju ​​tabu teme. Uživajte u dugom i burnom oralnom seksu, iskoristite seksualne igračke.

Ali što god radili sa Škorpijom, morate da imate osećaj za to. Njemu seksualna napetost mora biti opipljiva.

9. Strelac

Strelčevi su istraživači, na fizičku intimnost gledaju kao na priliku za emocionalno otkriće i intelektualnu ekspanziju. Ovaj vatreni znak uzbuđuje sve što ima naznaku opasnosti, stoga se nemojte iznenaditi ako vam vaš ljubavnik Strelac ponudi seks u javnosti ili grupni seks.

Ipak, njima sve brzo dosadi - žele da rade sve i svašta, stoga im predložite nešto novo, biće oduševljeni.

Strelčevi su majstori zavođenja i odlični su u vođenju ljubavi, ali ih odbija klasični romantični seks. U seksu s njima uvek morate da ubacite nešto novo i vruće.

10. Jarac

Jarac je najambiciozniji znak Zodijaka, a njihov seksualni nagon nije izuzetak. Ovaj zemljani znak ozbiljno shvata vođenje ljubavi. Želi da ima bogat privatni život ispunjen s puno čudnih avantura, stoga ne treba da se plašite da isprobate svašta sa njim.

Osim toga, oni vole da preuzmu kontrolu pa nekad pokušajte da eksperimentišete s igrom uloga. Osim toga, super su organizovani, pa je zakazani seks s njima uzbudljiv – ceo dan/nedelju će razmišljati o vašem zakazanom seksu.

Ništa ih ne odbija više od nekoga ko obećava, ali ne ispunjava.

11. Vodolije

Vodolijama je glava uvek u oblacima. Ali kada je u pitanju seks, ovaj buntovni vazdušni znak pali sve što je u suprotnosti s društvenim konvencijama. Vole misterije, pa će dodavanje maske ili poveza za oči sigurno pojačati strasti.

Vodolija je znak koji je povezan sa naukom i tehnologijom, što znači da će vaš ljubavnik verovatno uživati ​​u seks igračkama, pornografiji i svim vrstama naprava.

Vodolije odbija tradicionalni pristup seksu. Poput drugih vazdušnih znakova, vole raznolikost i mrze dosadu.

12. Ribe

Ribe su vrlo duhovne i empatične, interesuju ih istraživanja izvan ovoga sveta, zato istražite čitanje tarota ili zajedničku meditaciju kako biste postigli tu intuitivnu vezu. Osim toga, Ribe vole seks pod tušem i u kadi.

Kreativne Ribe su umetnici i pesnici, tako da vole emocionalni, intimni seks. Svi ovi vodeni znakovi su osećajni.

I na posletku, Ribe su znatiželjne duše, pa je zapravo jedino što ih odbija bezobrazluk. Sve dok ste fleksibilni i otvorenog uma, Ribe će rado plivati ​​u vašem smeru.