DEVICA

Talasi nervoze mogu biti prisutni u prvom delu sedmice. Bilo da se oni vezuju za neke druge aspekte vašeg života (posao, prijatelje, porodicu) ili baš za odnos sa partnerom – svakako se potrudite da ne unose negativnu energiju između vas dvoje. Sve možete pozitivno rešiti i ne dozvoliti da se situacija intenzivira. U danima vikenda budite inicijator za lepa dešavanja i aktivnosti sa voljenom osobom.

LAV

Nemiri su od početka sedmice prisutni kod vas. Opterećuju vas neke situacije na poslu, obaveze i neki ljudi vas nerviraju... Ta tenzija će se skupljati i gomilati kod vas i moguće je da u jednom trenutku izbije, što može rezultovati ćudljivim ponašanjima, promenama raspoloženja ili pravljenjem nepotrebne drame. Vaši postupci mogu uticati na stabilnost odnosa – zato hajde malo da rashladite glavu.

JARAC

Da će sve biti bajno i sjajno – pa i neće. Umećete da voljenu osobu izbacite iz takta, kao i ona vas, da se sporečkate u trenutku i odreagujete prilično burno. Ali ovi će neugodni talasi brzo doći i još brže proći – jer je trenutno ipak mnogo jače i stabilnije ono što je lepo između vas dvoje. Ima emocija, ima strasti, ima dogovora, planova, pa možda i kraće putovanje ili izlet – najpre u drugom delu sedmice I pogotovo za vikend.

VAGA

Svi će nešto očekivati od vas ovih dana. I partner i poslovna tematika i porodica i prijatelji – a vi ste se već pomalo umorili od toga da sve “dižete” energetski, svima predstavljate rame za plakanje ili psihoterapeuta, svima “uskačete” kad im je potrebno. Imaćete osećaj da vam se iste situacije ponavljaju i to vas čini nervoznim. Tas na vašoj unutrašnjoj vagi može iznenada prevagnuti – a vi svu nervozu izliti na partnera (ili na članove porodice). Znate kako se kaže – vodite ljubav, a ne rat. Strasti mogu ispraviti krive Drine.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.