Lavovi će DANAS ostvariti NOVA POZNANSTVA, Ribe će imati kontakt sa BIVŠOM LJUBAVI, a Strelčevi treba da SASLUŠAJU PARTNERA

Evo šta su zvezde pripremile za vas ovog četvrtka.

Olga Savić  |  
Foto: Antonio Guillem/Shuttrstock
Foto: Antonio Guillem/Shuttrstock
.

OVAN

Odličan početak radnog dana, jer ćete odmah čuti neke prave informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lepe vesti definitivno stižu do vas i ceo će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret sa simpatijom, onda sada koristite priliku.

BIK

U potpunosti ste danas posvećeni poslu i svojim obavezama. Na žalost, drugi će odugovlačiti sa svojim delom posla, pa će vas na taj način usporavati. Nemojte u svojim emotivnim relacijama previše preispitivati partnerovo ponašanje. Suviše se opterećujete razmišljanjima.

BLIZANCI

Malo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat i da je ispravite jer ste fokusirani i precizni. I u svojim emotivnim relacijama danas budite više posvećeni komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Svesni ste da imate velike obaveze, ali danas fantastično izlazite na kraj sa svim iz poslovnog segmenta. Iskoristite ovo vreme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo sa bivšim partnerima, bilo sa voljenom osobom.

LAV

Jedan od onih dana kada se sve rešava samo od sebe, kada sve ide kao podmazano. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu su pred vama. Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

DEVICA

Najviše ćete se danas fokusirati na privatne obaveze koje ste već neko vreme odlagali. Poslovnom segmentu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se lepo porazgovara i da padnu dogovori.

VAGA

Čini vam se da vam je ovaj dan pao kao poklon sa neba. Sve što pokrećete polazi vam za rukom. Zato ne sedite, nego ga iskoristite. Ovo važi ne samo za poslovni, već i za emotivni segment. Na nekog ste odavno „bacili oko“ i sada je momenat da ovu celu priču i pokrenete.

ŠKORPIJA

Danas se sve nekako namešta u vašu korist. Šef, sa kojim ste do pre neki dan imali probleme, sada je odjednom na vašoj strani i podržava vas. Sleduju vam i pohvale za dobro odrađen posao. Emotivno ovo baš i nije savršen dan, zato što ste previše usmereni na sebe i svoje potrebe.

STRELAC

Danas ćete možda morati neke stvari da odradite opet. Više vam danas leže saradnje sa ljudima koji su slični vama, sa kojima lako dolazite do dogovora i ne morate da se ubeđujete. Emotivni partner ima neke fenomenalne ideje i možda bi trebalo i da ga saslušate.

JARAC

Jedan dan koji će krenuti lepo, ali se isto tako lepo i nastaviti. Možda ćete morati da se bakćete nekim sitnicama ponovo i da neke manje greške ispravljate, ali vas prati dobro raspoloženje i ovo neće uticati na njega. Nosite jednu osobu u mislima I u srcu.

VODOLIJA

Potpuno neočekivano će krenuti neke fine poslovne situacije, a moguće je da će Vodolije danas dobiti i pohvalu ili podršku od strane autoriteta. Sa voljenom osobom danas izađite negde van kuće, potrebno vam je da oboje malo uživate potpuno sami u zajedničkim trenucima.

RIBE

Najveći deo poslovnih obaveza uspećete da završite u prepodnevnim satima, koji su danas najproduktivniji deo vašeg dana. Ukoliko nemate emotivnog partnera, veče će vam doneti jako podsećanje na prošlost, ali i mogućnost kontakta sa bivšom ljubavi.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com