Budući da su svi horoskopski znakovi karakterno različiti, ne provode svoje slobodno vreme na istim mestima. Evo gde bi, prema mišljenju astrologa, svaki znak mogao da pronađe svoju srodnu dušu.

Ovan

Ovnovi su avanturistički nastrojeni i puni energije. Srodnu dušu bi mogli da upoznaju tokom sportskih takmičenja, planinarenja ili na uzbuđujućim događajima kao što su koncerti.

Bik

Bikovi uživaju u udobnosti i senzualnim zadovoljstvima. Idealno mesto za pronalaženje ljubavi za Bikove bi mogao da bude vinski festival, kulturni događaj ili gastronomska radionica.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i društveni. Srodnu dušu bi mogli da upoznaju na književnim večerima, seminarima ili tokom putovanja.

Rak

Za osetljive Rakove, porodica i dom su najvažniji. Za njih bi moglo da bude ključno upoznavanje novih ljudi preko porodičnih događaja ili druženja sa prijateljima.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Upoznavanje srodne duše im se može dogoditi na mestima gde imaju priliku da zablistaju, kao što su pozorište ili nastupi stand-up komičara.

Devica

Device su analitične i često vole da pomognu drugima. Svoju bolju polovicu bi mogle da upoznaju tokom volontiranja u humanitarnoj organizaciji ili na radionicama gde usavršavaju svoje veštine.

Vaga

Vage teže harmoniji i ljubavi. Umetničke izložbe, muzički događaji ili čak plesne radionice mogu da budu savršena prilika za upoznavanje novih ljudi.

Škorpija

Škorpije cene dubinu i intenzitet. Za njih bi idealno bilo upoznavanje na mestima gde se raspravljaju duboke teme, kao što su psihološki ili filozofski seminari.

Strelac

Strelci su avanturistički nastrojeni putnici i tražitelji istine. Upoznavanje srodne duše im se može dogoditi tokom dalekih putovanja ili na časovima joge i meditacije.

Jarac

Jarčevima su važni odgovornost i postignuće. Konferencije, poslovni sastanci ili čak poslovni kursevi mogu da budu mesta gde će pronaći srodnu dušu.

Vodolija

Vodolije su inovativne i često se bave humanitarnim radom. Tehnološki sajmovi, ekološki festivali i razni protesti mogu da budu mesto gde će se sresti sa srodnom dušom.

Ribe

Ribe su sanjari i empatičari. Za njih bi idealno bilo upoznavanje na kreativnim radionicama, u galeriji ili čak na plaži dok gledaju zalazak sunca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.