Prema predviđanju astrologa, smeši se velika sreća pojedinim znacima, posebno kada je u pitanju dobra zarada. Sve će im ići od ruke, tako da je do jula meseca idealno vreme da sve poslovne ideje koje imaju - pokrenu. Osim toga, postoji mogućnost da novac stiže i na druge načine, poput nasledstva i poklona.

1. RAK

Pripadnicima ovog znaka će period do jula biti ispunjen predivnim događajima na svim poljima. Posebno su se poklopile sjajne okolnosti na polju finansije, a astrolozi smatraju da ih očekuju dva velika priliva.

Zahvaljujući njima, finansijska situacija u porodici će se znatno poboljšati, što daje priliku da završe neke stvari koje su dugo odlagali.

2. VODOLIJA

Do početka leta otvoriće vam se brojne mogućnosti, a vi nećete znati za čim biste pre posegnuli. Dobra vest je da će vas sreća pratiti na svakom koraku, pa nećete morati nimalo da brinete.

Nove poslovne prilike će vam dolaziti sa više strana, ali možete očekivati da će biti pregovora i o povišci, pa iskoristite maksimalno povoljno vreme do jula.

Sa druge strane, kod ovog znaka biće zanimljivo i na ljubavnom polju. Naime, postoji mogućnost da preko prijatelja upoznaju osobu u koju će se zaljubiti ili koja će im pomoći da dođu do posla koji su dugo želeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.