Dobre vesti za 4 znaka Zodijaka: U decembru ih očekuje velika sreća!

Sutra ulazimo u poslednji mesec u godini i zato je sada pravi trenutak da saznamo ko će od nas imati sreće pre dolaska Nove godine. Astrolozi imaju dobre vesti, naročito za ova četiri znaka!

Izvor: ATMA/dailyhoro/Suzana Dulčić  |  
Foto: PinkCoffee Studio/Shutterstock
Foto: PinkCoffee Studio/Shutterstock
.

Treba napomenuti da će 4. decembra Venera ući u nepovoljni znak Škorpije. Merkur će krenuti retrogradno 13. i samo će Mars biti jak sve ovo vreme.

To znači da najveća sreća čeka one kojima je "crvena planeta" glavna planeta.

Ovan

Ovan će imati jako dobar kraj godine. Biće teško donositi važne odluke zbog slabog Merkura, ali moćni Mars u Strelcu to će više nego kompenzovati.

Ovan će biti vrlo jak, izuzetno pronicljiv. Njegova sposobnost uticaja na druge ljude višestruko će se povećati.

Morate da pokažete svoje liderske kvalitete i ne budete obeshrabreni s razlogom ili bez njega.

Škorpija

Škorpije jako vole jaki Mars, ali Merkur i Venera u slabom položaju ne utiču toliko na njih.

Ovo će biti vrlo važno vreme za predstavnike ovog znaka, jer će moći da shvate svoje greške iz prošlosti i sagledate ih s filozofskog stajališta.

Decembar će za Škorpije biti vreme da steknu uvid i pronađu sreću i unutrašnji sklad.

Jarac i Strelac

Uticaj Marsa na ove ljude biće približno isti i vrlo pozitivan. U decembru će predstavnici ovih znakova doživeti snažan talas fizičke energije.

To znači da će biti uspešni u poslu vezanom uz fizičku aktivnost, kao i u sportu. Takođe u decembru Jarčevi i Strelčevi će moći da savladaju svoje boljke.

Najvažniji savet astrologa za sve znakove zodijaka za decembar je da nauče da drže svoje planove u tajnosti. Budite oprezni, jer otkrivanje vaših planova može da donese probleme zbog pojačane aktivnosti neprijatelja i nedobronamernih osoba.