Device rešavaju probleme, Ovnovima prija partnerova pažnja, Rakovi će upoznati nekog zanimljivog

Da li je pred vama dan pun uspeha ili problema?

Upoznaćete nekog zanimljivog, foto: Sofia Zhuravetc/Shutterstock
Upoznaćete nekog zanimljivog, foto: Sofia Zhuravetc/Shutterstock

OVAN

Dobijate pomoć, podršku ili posredovanje od strane nekog. Mogućnost sklapanja poslovnog dogovora, nezaposlenima pozitivne informacije. Partner se trudi da vam se približi. Jedna osoba se u velikoj meri angažuje oko vas.

BIK

Mogućnost dogovora sa osobom sa kojom već duže vreme pokušavate da ostvarite kontakt. Pravo vreme za pokretanje i na emotivnom planu. Jednoj osobi sada možete da date do znanja koliko ste za nju zainteresovani.

BLIZANCI

Neke situacije su vam pomalo komplikovane, ali se trudite da strpljivo i uporno dođete do rešenja. Vesti o papirima ili dozvolama koje očekujete. Spremni ste da se po nekim pitanjima otvorite emotivnom partneru.

RAK

Morate da prevaziđete neke situacije u jednoj komunikaciji. Smetaju vam sitnice, ali nemojte dozvoliti da to utiče na odnos sa ovom osobom. Dan je dobar za emotivne susrete i kontakte, a možete i upoznati nekog zanimljivog.

LAV

Pokušavate danas da se uskladite. Postoji raskorak između ličnih i poslovnih prioriteta i biće vam teško da nađete pravu ravnotežu i obavite sve ono što vam je važno. Ne žurite, jer ćete na taj način samo uneti sami sebi zbrku i pometnju.

DEVICA

Da, bilo bi zaista divno da danas možete na pet strana odjednom, ali to je nemoguće. Previše ste preuzeli na sebe. Pošto ne želite ni od čega da odustanete onda fukcionišite po principu – polako rešavajte jednu po jednu situaciju.

VAGA

Moraćete da promenite nešto u planovima ili pristupu osobama koje su vam poslovno važne. Onim tempom koji ste vi zacrtali nećete moći da postignete željeno. Spustite loptu u nekim situacijama, ne raspravljajte se i ne inatite.

ŠKORPIJA

Svi planovi se danas odvijaju sporo, ali sigurno. Možda biste vi hteli da neke situacije i ubrzate, ali ćete shvatiti da ne možete da utičete na okolnosti i na druge ljude. Danas je pravi trenutak za susret sa voljenom osobom.

STRELAC

Dan velikih aktivnosti u poslovnom okruženju. Moguće je da trebate da obavite i privatne poslove, pa nisam sigurna kako ćete uspeti da se uskladite, jer ste dosta ograničeni vremenskim rokovima. Pokušajte da napravite plan i da se organizujete.

JARAC

Nekako ste sve ono vezano za posao danas potisnuli. Situacije se ovde odvijaju normalnim tempom, a vi imate dovoljno vremena da razmišljate o nečemu što vam je trenutno mnogo bitnije – o ljubavi. Danas je dan baš za to, za emocije i zadovoljstvo.

VODOLIJA

Odličan dan za privatne poslove, za redovne obaveze, za sve ono što do ovog trenutka niste mogli da završite. Nekako ćete sada imati dovoljno vremena i sve uklopiti. Želite da provedete što više vremena sa nekim ko vam je jako bitan.

RIBE

Dan koji je pun podsticajnih dešavanja i na poslovnom, ali i na emotivnom planu. I u jednom i u drugom segmentu imate mogućnost novog poznanstva koje će vam odmah zaokupiti pažnju. Poslušajte svoju intuiciju i angažujte se.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/