Čuli su zov ljubavi, pa će Device sve ostaviti po strani. I Lavovi ove nedelje imaju "neke" ideje sa partnerom…

Kod Rakova danas prava uživancija od odmora.

Dan za ljubav, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
Dan za ljubav, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

OVAN

Ovo je dan kada možete mnogo toga uraditi, posebno u relacijama koje su vam trenutno više nego bitne – u emotivnim i porodičnim. Ako ste zainteresovani za nekog, vreme je da prestanete da se dopisujete i da konačno ugovorite taj susret.

BIK

Najbolje ćete se danas osećati ukoliko budete okruženi članovima svoje porodice. Doduše, moguće je da su vam na pameti I obaveze koje niste završili, ali ćete to potiskivati u daleki kutak svog mozga. Dan je odličan I za izlazak sa voljenom osobom. Opustićete se.

BLIZANCI

Mesec je danas u vašem polju zabave, provoda, flertovanja, ljubavi. Svakako biste trebali da iskoristite ovo vreme I provedete ga sa nekim zanimljivim ljudima I možda sebi date šansu da se opustite. Da ne pričam da možete upoznati I nove osobe koje bi na vas ostavile veliki utisak….

RAK

Eto I nedelje I trenutaka odmora, opuštencije, uživanja. Mesec je danas u vašem polju doma I sigurno je da ćete se najbolje tu i osećati. Još bolja situacija bi bila ako biste mogli i da „dovučete“ neko društvance i opustite se okruženi prijateljima i ljudima koje volite.

Dan za ljubav, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
Dan za ljubav, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

LAV

Kod vas je tokom ovog dana najviše naglašeno polje pokreta, dogovora, komunikacije, komšiluka… Najbolje ćete se osećati ako provedete dan aktivno, u šetnji, ili zabavnim aktivnostima sa ljudima koji su vam dragi. Realizujte neke svoje ideje sa partnerom – oduševićete ga!

DEVICA

Kud li ste samo obećali to što ste obećali – pitate se vi...No, ako ste već rekli da ćete se videti sa nekim ljudima, nema smisla da odustajete ili odlažete. Potrudićete se, ako je neka društvena obaveza u pitanju, da to zbrzate i obavite što je pre moguće. A onda da odete svojim putem, sa voljenom osobom…

VAGA

Mesec je danas u vašem znaku I doneće vam jedno podsticajno I dobro raspoloženje. Moguće je da su vaši planovi veliki, ali da budemo iskreni – danas imate više nego dovoljno energije I da ih ostvarite. Najbolje ćete se provesti u kontaktu sa prijateljima. Opuštencija I zabava!

ŠKORPIJA

Neko vam je od ukućana “seo za vrat” I non stop vas podseća na neka vaša obećanja. Vi ćete gledati da izbegnete celu situaciju I ipak se posvetite samo sebi. Vide se velike aktivnosti kod vas, ali su one uglavnom usmerene na vaše uživanje.

Dan za ljubav, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
Dan za ljubav, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

STRELAC

Vama su danas najvažniji odnosi. Svake vrste. Sa prijateljima, sa članovima porodice, sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Želite da im se posvetite u potpunosti. Sa uživanjem ćete provesti svoje vreme sa ljudima koji su vam dragi. Sledi vam jedan lep i ispunjen dan.

JARAC

Lep je dan pred pripadnicima ovog znaka. Osećate se živo, ushićeno, raspoloženo, opušteno. Želećete da se odmorite, da čitate, da šetate, da napunite baterije. Tokom ovog dana može doći do vrlo zanimljivog susreta sa osobom koja je baš po vašoj meri…

VODOLIJA

Vi biste da skitate, da lutate, da budete u pokretu, mesto vas danas jednostavno ne drži. Ako ne možete da se uputite na neko putovanjce, onda ćete makar biti u pokretu, šetati ili se baviti rekreacijom. Ako izlazite budite uvereni – sledi jedno jako poznanstvo I osoba koja će vam se urezati u misli.

RIBE

Bićete okruženi prijateljima, ali ćete biti pomalo ćutljivi i daleki. Osećate se dobro, samo vam je potrebno da se malo priberete i da saberete misli. Moguće je da su vam dešavanja iz prethodnih dana oduzela dobar deo energije….ali moguće je I da ste jako, jako obuzeti razmišljanjima o jednoj osobi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".