ASTRO ZA 27. FEBRUAR: Rakovi, danas NIJE VAŠ DAN, preosetljivi ste; Ribama se savetuje da spas pronađu u druženju sa prijateljima; Device, niste bezgrešne...

Ko će provesti dan jurcajući sa jednog poslovnog sastanka na drugi, a ko će morati da se malo više pobrine za svoje zdravlje, otkriće vam zvezde!

Olga Savić  |  
Ilustracija Foto: Dmytro Zinkevych/Shutterstock
Ilustracija Foto: Dmytro Zinkevych/Shutterstock
.

OVAN

Danas vas je lako iznervirati, danas vam neke situacije koje su vam bitne ne idu od ruke. Imate osećaj da vam se prava rešenja izmiču u poslednjem trenutku. Ni komunikacija sa emotivnim partnerom danas nije sjajna. Razmislite o tome da se malo povučete i posvetite sebi.

BIK

Nešto sporije odvijanje situacija u poslovnom segmentu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da budete strpljivi i sačekate na razrešenje. U odnosu sa voljenom osobom se povremeno provlači napetost, ali i intenzitet. Ne raspravljajte se oko sitnica.

BLIZANCI

Potrebno je da budete ozbiljni i odgovorni i da se posvetite obavezama koje imate. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas, pa se potrudite da ne „popijete“ neku kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti dogovor sa voljenom osobom.

RAK

Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti, već i u komunikaciji sa kolegama i saradnicima, ali primećujete i sami – to teško ide. Danas nije vaš dan. Preosetljivi ste, možda malo i umorni, i najbolje bi bilo da se tokom popodneva povučete i dobro odmorite.

LAV

Morate da obavite obaveze koje vam baš i nisu mile, ali ste svesni da ih više ne možete odlagati i gurati pod tepih. Imate više snage nego što mislite i ovo relativno lako možete završiti. Dan je dobar da pokrenete i bitna pitanja sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Danas možda previše očekujete od drugih ljudi. Vi ste u odličnoj formi i raspoloženju, ali je teško da će vas kolege ili saradnici pratiti na pravi način. Nemojte ni vi previše žuriti, niste nepogrešivi. Uzvratite partneru pažnju koju vam pokazuje.

VAGA

Sa nestrpljenjem čekate da se neka situacije pokrenu. Svesni ste da okolnosti idu u vašu korist, ali vas nervira što se sve ovo ne odvija brže. Ipak, sigurni ste da je rešenje koje očekujete pitanje dana. Opuštate se sve više u kontaktu sa jednom osobom.

ŠKORPIJA

Nemojte verovati obećanjima drugih. Više je nego verovatno da neće biti ispunjena. Ostaje vam da se oslonite na sebe. Dogovor sa voljenom osobom će verovatno morati da bude odložen zbog obaveza druge strane. Nije vam milo zbog toga.

STRELAC

Potrebno je više opreza u svakoj vrsti dogovora. Preispitajte sve ono što radite, jer je moguće napraviti grešku ili ne obratiti pažnju na bitan detalj. U odnosu sa voljenom osobom osećate neispunjenost i nezadovoljstvo. Partnerova inicijativa izostaje i to vam smeta.

JARAC

Nadate se da su informacije koje ste dobili tačne, ali svesni ste da još uvek ne možete da se radujete i opustite. Ipak, spremni ste da budete strpljivi i sačekate razvoj situacije. Iznenadno pokretanje komunikacije sa nekim koga znate od ranije i prema kome osećate simpatiju.

VODOLIJA

Džabe nerviranje, koliko god se vi potresali i bili napeti, neke situacije ne možete u ovom trenutku pomeriti. Prihvatite da je tempo dešavanja sa oscilacijama. Potrebno vam je da budete u društvu voljene osobe, ali se nekako danas ne otvaraju pravi uslovi za to.

RIBE

Dosta ste statični i mutno raspoloženi, iako nema pravih razloga za tako nešto. Moguće je da ste premoreni, da su vas neke situacije mentalno iscrpile. Najviše bi vam odgovaralo da se odmorite, ili da provedete vreme u društvu prijatelja koji vas „podižu“.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com