Ove nedelje: Device ulaze u novi emotivni krug, Vage na putu okončanja nesrećne veze

Šta mogu očekivati znaci horoskopa na poslovnom, zdravstvenom, ljubavnom planu od 14. do 20. marta

.

OVAN

POSAO: Razmišljate previše o onome šta radite. Kao da ste emotivno vezani za posao. Nije potrebno da se angažujete previše, jer vam ova nedelja donosi dosta uzbuđenja. Radićete sa osobom u znaku Bika ili Raka. Bilo bi potrebno da se dogovorite napravite neki koncept, pa tek onda da zaključite posao. Ne srljajte previse. Imate dobre poteze ali znate da se prepustite energiji koju ne umete da kontrolišete.
NOVAC: Ne trošite previše, već ulažite u nove projekte. Ovnovi koji rade za velike kompanije imaju priliv novca od sredine nedelje.
LJUBAV: Vezani ste za nekog ko je odan porodici, kući, deci. To je osoba koja brine o svemu, a najviše o finansijama. Ovan ima izgleda da se bar nakratko povuče u sebe, u kuću, i bude na neki način sam. Ovnovi koji traže svoju drugu idealnu polovinu mogu je pronaći tamo gde najmanje očekuju.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kontraindikaciju na lekove koje uzimate.
PODZNAK: Ako je podznak Ovan, osoba ima dobar period za odlazak u inostranstvo. Potreba za sređivanjem i stabilizacijom doma je u ovom trenutku prenaglašena. Važno je da ne budete kruti da se razumete sa drugima.

BIK
POSAO: Želite da se bavite isključivo stvarima koje vas čini srećnim. Niste neko ko bira poslove ali ne volite da se previše naprežete oko nekih stvari koje vam se čine nerealnim. Ukoliko nemate posao onda ga potražite od četvrtka.
NOVAC: Potrebna vam je finansijska satisfakcija. Zapravo, potrebna vam je pomoć. Imate vi sve, ideje, planove, nove mogućnosti ali novac je problem. U svakom slučaju biće još priliva, ukoliko budete poslušali nekog od svojih prijatelja.
LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja ne živi u vašem gradu. Morate da se krećete. Ljubavna energija traži u ovom slučaju posvećenost partneru, odlazak kod njega. Bik u braku mora da gradi više poverenja. Povlačite se kada su neka važna pitanja u vašoj zajednici. Ne pokazujte dovoljno samouverenosti.
ZDRAVLJE: Napeti ste. Potreban vam je mentalni odmor.
PODZNAK: Bik ima snage da se izbori sa problemima i raznim izazovima koji nisu prijatni. Posebno ako niste raščistili stare veze, sada je vreme da se toga oslobodite.

BLIZANCI
POSAO: Dobar period za posao koji traži rad sa mladima, putovanjima, posebno poslovi povezani sa vodom, morem, rekom. Dobra nedelja posebno od utorka za zaradu koja može da vam omogući i ulaganje u dalje projekte. Volećete da provodite vreme na poslu i to će vam biti jedan oblik relaksacije.
NOVAC: Za one koji traže neki bolji život, Ovan, Devica, Bik će doneti mogućnost da se promeni posao i pomoć za bolju zaradu.
LJUBAV: Emotivno imate partnera koji je nestrpljiv, nije raspoložen da bude senka u vašem ljubavnom životu. Moraćete da se potrudite više, ako želite da ostane sa vama, u suprotnom može se desiti da vas napusti. Slobodni Blizanci upoznaju jednog Raka blizu svog doma, mesta stanovanja.
ZDRAVLJE: Imate problem sa bolovima u donjem delu kičme.
PODZNAK : Blizanci moraju da smire nerve kako bi nastavili uspešno svoj posao koji im znači. Uspeh u poslovima trgovine daće finansijsku stabilnost.

RAK
POSAO: Iskreno se posvetite poslu. Pazite šta potpisujete, nije važno samo da odrađujete stvari. Petak, i vikend su dani kada se rešava pitanje karijere, donosite odluku da li ostajete na istom radnim mestu ili birate nov put. Za Raka koji planira da radi privatno savet bi bio agencija za konsalting ili računovodstvo.
NOVAC: Rak je inače rasejan znak, tako da će biti u mogućnosti da napravi neku grešku na polju finansija. Ako vam je potrebna pomoć onda je potražite u znaku Bik.
LJUBAV: Bračni partner je zadovoljan sa vama, a vi ste neko ko voli da pruža svu nežnost ovog sveta. Pokazujete volju da upoznate jednu upornu Škorpiju. To će vam značiti mnogo za budućnost jer će vam podrška uvek biti jaka. Rak koji ima vezu sa Jarcem neće imati dobar period jer će stalno nailaziti na blokadu u komunikaciji ili na totalno ćutanje.
ZDRAVLJE: Imate problem sa čulom vida. Levo oko osetljivo.
PODZNAK: Nije poznato svima da želite da se stabilizujete. Morate biti ubedljivi prema okolini previše ste emotivni. Ako ste zemljani znak sigurno ćete znati da pokažete svoj autoritet.

LAV
POSAO: Sunce vaš vladar je u osmom polju smrti i rađanja pa ćete svaki kontakt koji imate sa poslovnim saradnicima da preživljavate vrlo lično i pomalo emotivno. Ali pored svega, spemni ste na nove izazove i projekte. Vaš entuzijazam se ne gasi pored svih problema koji su pred vama. Obratite pažnju sredinom nedelje kada vam se pruža prilika za rad sa osobom iz znaka Ribe, ali to nije garancija uspešne saradnje.
NOVAC: Važno je da se rešite velike pozajmice. Prijatelj Vodolija može da vam pomogne oko vraćanja duga. Lav može imati neku vrstu nasleđa u narednih sedam dana preko rođaka u znaku Ribe.
LJUBAV: Vaš ljubavni život mora da dobije novu dimenziju. Spremni ste na nove susrete ali kao da vas nešto blokira. Po svaku cenu želite da otkrijete šta se to dešava. Vaše poznanstvo sa osobom iz prošlosti može da unese pometnju u život i zaustavi mogućnost ostvarenja nove ljubavne veze. Ako ste u braku preterano zahtevate od porodice da vode računa o kući.
ZDRAVLJE: Skloni ste padu šećera u krvi.
PODZNAK: Za neke je biti privilegovan ako je znak ili podznak Lav. Ova sedmica vam može doneti uzbuđenja na polju ljubavi. Strast i emotivni zanos sa Rakom ili Škorpijom.

DEVICA
POSAO: Devica voli da radi, ali vas u ovo vreme posao baš i ne zanima previše. U poslu su vam potrebni ambiciozni saradnici koji mogu da pomognu i dosta toga urade. Verovatno ćete sami sebi konstruisati ,,neprijatelje“ koji realno ne postoje. Morate da napravite razliku između onih koji su zaista pravi radnici i saradnici i onih koji se izvlače.
NOVAC: Finansije vam neće toliko predstavljati problem. Imate u narednih sedam dana da zaradite više ali isto tako možete da potrošite mnogo na druge, ne toliko na sebe. Novac čuvate za svoje ukućane ili roditelje.
LJUBAV: U emotivnoj sferi, ovo je bolja nedelja. Partner sa kojim delite život je dobar prema vama, šta više sve vam čini da budete srećni i zadovoljni. Slobodne Device imaće susret sa jednim modernim Lavom. To je osoba koja će vas ostaviti bez daha. Devica voli stil, lepu garderobu a kada je jedan Lav nosi onda to mora da prođe na najvišem nivou.
ZDRAVLJE: Morate da mislite na sebe, potrebno vam je više odmora. Ko ima problem sa venama, neka poseti doktora.
PODZNAK: Tokom sedmice ćete imati problem sa ženskom osobom iz porodice u vezi zdravlja. Ukoliko imate žensko dete onda očekujte prijatna iznenađenja, uspeh, poziv za porodični posao.

VAGA
POSAO: Ukoliko radite u zatvorenom prostoru morate da se oslobodite te energije ili unesete neke nove ideje, interesovanja kako bi lakše podneli realnost. Ako želite da menjate posao nije potrebno da se dvoumite previše. Vaša odluka je obično tačna ali uvek imate dvoumljenje da li da ostanete ili idete dalje. Sredinom nedelje ponuda od osobe znak Škorpija.
NOVAC: Lov u mutnom je idealna šansa da se nešto zaradi tokom sedmice. Zapravo, pazite da vi ne budete žrtva takvog sistema zarade. Sve se odjednom preokrene.
LJUBAV: Emotivno želite da završite poglavlje u braku koje vas čini nesrećnom osobom. Vaga zna da se zatvori iako nije znak koji voli samoću, često se događa da bude žrtva samoće, zbog sebe, zbog svoje neodlučnosti. Slobodne Vage moraju da se više otvaraju kroz komunikaciju, kada stupe u novo poznanstvo. Otvorite svoje srce i osvojićete osobu preko puta vas.
ZDRAVLJE: Pazite na urinarni trakt, upale, prehlade.
PODZNAK: Nastojite da se stabilizujete sa jednim Strelcem. Potražite savete dobrih drugara koji mogu da vam pomognu oko važnih odluka.

ŠKORPIJA
POSAO: Vaš suvladar Mars ulaskom u znak Strelac daje olakšanje na ličnom i fizičkom nivou. Polako osećate veći priliv energije. Pred kraj će ona biti jača, ali ni nedelja koja je pred vama neće biti tiha i dosadna. Saradnja sa vodenim znakovima vam može pomoći da se oslobodite stega i predrasuda koje ste imali u vezi posla i karijere. Najbolje je da sarađujete sa Rakom, dok će Lav da bude zadužen za finansijski deo posla.
NOVAC: Finansijska situacija tokom sedmice može da se protumači sasvim zadovoljavajuće. Radićete prekovremeno ako treba ali priliv je odličan i stalan.
LJUBAV: U ljubavi volite sigurnost, strast i odanost. To možete da imate samo ako ste u vezi sa osobom iz znaka Ribe. Ukoliko težite strasnim vezama sa Bikom, Lavom, Strelcem, očekujte da će se umešati treća osoba.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na žlezde. Zbog brige i nerviranja može da vam proradi štitna žlezda.
PODZNAK: Vi ste neko ko mora da ostvari svoj plan i cilj. Imaćete problem u ljubavi ali nećete raskinuti vezu koju imate. Osobe sa podznakom Škorpije imaju snažnu energiju koja zna da sruši sve na putu što joj se nađe a posebno ako je reč o nekoj nepravdi.

STRELAC
POSAO: Potrebno je da se okrenete poslovima koji su komercijalniji. Vama nedostaje nešto novo u okviru vašeg rada i poslovanja. Niste gubitnik ali volite da ste opušteni i da potrošite dobro. Iskoristite prisustvo Marsa u vašem prvom polju jer vam daje još veću snagu i mogućnost da menjate i probate da radite nešto što ste mislili da ne možete.
NOVAC: Morate biti pažljivi jer dolaze dani koji će vam dati novac ali će vam i oduzeti. Morate biti obazrivi, dobro organizovani. Saradnja sa Devicom može da da rezultat štednje.
LJUBAV: U ljubavi ste predani partneru i on vama. Nema nekih težih aspekata sem ako vas uhvati dosada, onda je lek priroda, sport. Strelac koji nije u vezi mašta o nekoj prošloj ljubavi koja je bila uslužna, dobra ali previše konzervativna za vaš ukus.
ZDRAVLJE: Možete imati problem koji je povezan sa kostima. Zubi su vam osetljiva tačka.
PODZNAK: Napor koji osećate je fizičke prirode. Borite se sa sobom da možete sve da izdržite ali nije tako. Morate da tražite pomoć bilo poslovno ili emotivno. Vaš srećan dan je četvrtak.

JARAC
POSAO: Vi ste jedini u stanju da se stabilizujete i nađete rešenje. Možda je bolje da potražite savet nekog racionalnog Bika ili čak Vodolije koja je veliki praktičar. Ove sedmice imate susret sa Vodolijom koja može da vam pruži neke novitete na polju posla ili predloži da zajedno radite. To nije loša ideja jer ste dosta slični. Možete mnogo toga postići uz veliko druženje i inteligenciju koju posedujete.
NOVAC: Vi znate kako novac da usmerite ali ste popustljivi prema saradnicima, pa ćete verovatno da završavate posao kako za sebe tako i za njih.
LJUBAV: Volite ljubav sa vatrenim znakom. Oni su negde uvek spremni da vas podrže emotivno ali i da vam pokažu svoju iskrenost. Iskoristite svoje slobodno vreme da što više provedete van kuće u društvu osobe koja vam se dopada. Jarac u braku može imati problem sa partnerom zbog poslovne frustracije. Niste realni, mislite samo na sebe i na svoje boljke.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Potrebna vam je detoksikacija organizma. Ova prognoza vam sledi bar svaka dva do tri meseca.
PODZNAK: Spremni ste da se menjate ako će vam to pomoći da postanete veći autoritet. Savet vam je da se držite sebe i svojih ideala. Ne ulećite u neke psihološke eksperimente, posebno ako radite u velikim kompanijama, izdvojte se.

VODOLIJA
POSAO: Dobra sedmica za posao. Žena Vodolija preko svojih veza ima dobru poslovnu priliku za inostranstvo. Muškoj Vodoliji bi bilo dobro da radi sa tečnostima. Posao kao prodaja luksuznih pića, vina, parfema pa čak i nafte je unosan za ovo sazvežđe. Vodolija zna da se izbori za sebe, mada zna da izgara i za druge, koji često to ne cene.
NOVAC: Problem sa finansijama može biti oko srede jer morate mnogo da vodite računa da ne platite više od planiranog. U petak je moguća dodatna zarada.
LJUBAV: Vodolije u braku ili vezi žele da se oslobode kućnih i poslovnih obaveza, pa slobodno vreme što više provode po zabavama, druženju. Partneru to naravno ne odgovara ali moraće da se prilagodi vašim prohtevima jer u suprotnom može nastati tišina, zahlađenje. Ukoliko ste usamljeni onda će vas početkom nedelje jedan Bik osvojiti, a u nastavku nedelje možete imati susret sa Blizancem kao osobom koja vam najviše odgovara po temperamentu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se preteranog unosa masne hrane u organizam.
PODZNAK: Imati podznak u ovom sazvežđu znači pomerati granice na svim nivoima. Posebno naglašeno polje novca daće vam da se izborite da svi primete vaše znanje i trud koji ulažete svakodnevno u ono što radite kako bi zadivili ne samo radnu okolinu već i svet.

RIBE
POSAO: Razmišljate o veklim projektima koji su pred vama. Niste se nadali tolikoj popularnosti, ali svakako da vam je sudbinski dodeljeno. Ukoliko planirate neki kraći poslovni put, onda bi bilo dobro da pored vas bude Bik ili Blizanci. Dobru saradnju i zaradu možete da ostvarite posebno sa ženskom osobom u znaku Raka.
NOVAC: Vaša šansa za zaradu ide preko poslova koji su konkretni, tipa proizvodnja, trgovina. Ribe koje se bave prodajom unikata, tipa nakita, galeriskog programa moraju da imaju u ponudi više neobičnih stvari koje bi podigle prodaju i samim tim ostvarli dobru zaradu.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, onda se posvetite partneru. Malo vremena provodite zajedno. Ako ste u braku, morate da spustite loptu, samo radite, niste dovoljno kod kuće. Osobe koje traže svoju srodnu dušu, neka je potraže na nekom tihom mestu, poput mirnog kafea pored reke. Ili na časovima joge. Važno je da vam bude zanimljivo na prvom susretu.
ZDRAVLJE: Dobro je da se lečite alternativnim metodama ili meditacijom koja je u sklopu mentaliteta vašeg sazvežđa.
PODZNAK: Ne znate kojim putem da idete. Totalno ste van sebe od posla, od obaveza. Ako osećate umor, stanite. Stići ćete sve da odradite. Privlačan ste poslovni partner u svakom slučaju.

Astrolog - Darka Cvetković